Willen weten wat medium Robbert van den Broeke doormaakt? Kijk The Ghost Whisperer

Jennifer Love HewittFans van Robbert van den Broeke of mensen die geïnteresseerd zijn in het paranormale kunnen vanaf vanavond weer hun ei kwijt. Ditmaal niet op RTL 4 met Er Is Zoveel Meer, maar het is SBS 6 die op de hype inspeelt met de Amerikaanse serie The Ghost Whisperer. Hierin staat Melinda Gordon centraal, die contact heeft met overledenen. De fictieve verhalen kennen een oorsprong uit de realiteit.
Want The Ghost Whisperer is geproduceerd door James van Praagh. Dit medium is in Nederland totaal onbekend, maar in Amerika niet van de bank van Oprah Winfrey weg te slaan. Met de serie wil hij laten zien wat mediums zoals hij – maar dus ook Robbert van den Broeke – dagelijks doorstaan.

Melinda Gordon, gespeeld door Jennifer Love Hewitt, weet op jonge leeftijd al dat ze bijzondere gaven heeft. Maar deze komen pas tot volle wasdom tijdens de begrafenis van haar grootvader. Hij zoekt contact met haar om een boodschap te geven aan haar grootmoeder. Vanaf dat moment leert Gordon met haar paranormale begaafdheid om te gaan door geesten te helpen het aardse leven af te sluiten.

In Amerika is de serie sinds september te zien bij het station CBS. Daar is de serie een groot succes, wat vermoedelijk te danken is aan de bekendheid die producer Van Praagh geniet. Dat ontbreekt hem hier, maar het Nederlands publiek is wel opgewarmd door de affaires rondom Van den Broeke. Desalniettemin heeft SBS weinig tamtam gemaakt rondom deze serie. Morgen de kijkcijfers, maar vanavond eerst eens zien of het de moeite waard is.

The Ghost Whisperer, 21.30 uur, SBS 6

Zie ook:
- Robbert van den Broeke voelt dat hij wereldberoemd gaat worden
- Graancirkels, contact met overledenen en entiteiten op RTL

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>