Walgelijke spermashow: wil de echte vader nu opstaan?

spermacelJe bent geadopteerd en je weet niet wie je vader is. Dan kun je proberen die gegevens te ontfutselen via het adoptiebureau, een programma als Spoorloos inschakelen of een oproep doen in de krant. Maar om er een televisiequiz van te maken waarbij het gaat om poen, dat gaat te ver! In Amerika werd Who’s Your Daddy gelukkig na één aflevering van de buis gehaald, maar Veronica, dat het programma vanavond uitzendt, gunt het een langer leven. Hoe sterk de controverse ook is.
De ‘quiz’ gaat als volgt. De geadopteerde vrouw ontmoet acht mannen die allemaal zeggen haar vader te zijn. Slechts een daarvan is dat daadwerkelijk. Aan haar de taak om de juiste er uit te kiezen. Heeft ze het goed, dan wint ze 100.000 dollar. Maar kiest ze de verkeerde vent, dan wint hij het geld.

Ik stel voor dat we vanavond allemaal massaal niet kijken, om dit dieptepunt in de televisiegeschiedenis genadeloos te laten floppen.

Zie ook:
- Veronica zoekt de nieuwe grenzen van pikant
- Spermashow-met-terugwerkende-kracht: wie is mijn biologische vader?

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Walgelijke spermashow: wil de echte vader nu opstaan?

  1. Judy

    ja! niet kijken allemaal, te commercieel voor woorden… hoe verzin je zoiets?

      /   Reply  / 
  2. iekje

    Wat is hier zo mis mee? Beide partijen weten toch waar ze aan mee doen? Vooral de geadopteerde weet waar ze het voor doet.

    Dit is een heel ander verhaal dan een ‘spermashow’, waar je zaad van iemand kan winnen en er dan een kind van krijgt. Probleem vind ik dat het kind wat hieruit geboren wordt in dezen geen keuze heeft gehad.

    Dit programma over ‘wie is je vader’ vind ik net zoiets als ‘temptation island’. Je weet van tevoren dat het fout gaat. Je weet van tevoren dat je je partner niet vertrouwt, anders deed je er niet aan mee.

    Ik kijk niet naar zulke programma’s. Omdat dit alleen maar televisie is over eigen onzekerheden van de kandidaten. Tsja, ik zou zeggen: ‘Get a life’.

      /   Reply  / 
  3. Judy

    iekje, hoe bedoel je ‘dat het kind wat hieruit geboren wordt in dezen geen keuze heeft gehad’?
    een kind heeft toch nooit een keuze?!!!!

      /   Reply  / 
  4. ej

    ik heb het gister gezien en er was niks walgelijks aan. er waren gewoon acht mannen, één van die mannen is haar vader en als ze het raad wint ze veel geld. uiteindelijk komt ze toch wel bij haar vader terecht.
    de programma’s die ik walgelijk vind, zijn de ‘ik ben geil,bel me’-filmpjes die ‘s nachts door vele commerciele zenders worden uitgezonden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>