Uit de oude doos van SBS: Friends

FriendsVanaf vanavond terug bij Net 5: Friends. De zender gaat echter niet verder waar het de vorige keer gestopt is – zo ongeveer op het moment dat Chandler bij Monica intrekt – maar begint bij het begin, de aflevering waarin Rachel opduikt in New York. Best leuk, aangezien de eerste seizoenen beduidend beter zijn dan de latere seizoenen, maar deze afleveringen zijn al talloze keren herhaald. Terwijl juist het gedeelte waarin Monica en Chandler samenwonen, veel minder vaak is uitgezonden.
Het zal wel alles te maken hebben met aangekochte afleveringen of uitzendrechten. Als ik me niet vergis heeft Yorin alle afleveringen van Friends tot het eind uitgezonden, waarschijnlijk heeft SBS de rechten voor de eerste 4 of 5 seizoenen. Dat zou betekenen dat SBS wel opnieuw moet beginnen, als het weer met Friends wil uitpakken.

Maarja, hoeveel bekijkers trekt een serie nog die al talloze keren is uitgezonden. En dat op het belangrijke tijdstip van 20.00 uur.

Trouwens; gisteren is er in meerdere media bericht dat de acteurs van Friends zijn gezwicht voor het geld en vier nieuwe afleveringen gaan maken.

Zie ook:
- Pak de zakdoekjes er maar weer bij; voor de vierde keer afscheid van Sex and the City

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>