Getsie-de-petsie, een huis bezeten van duivels. Bel Ton!

Ton van RoyenTon van Royen kondigde vorig jaar al aan er alles aan te zullen doen om een miljoen kijkers te trekken. Eerder ‘feteerde’ hij ons al op een avondje helse bevallingen en gigolo’s die porno-acteurs bleken te zijn, maar vanavond wordt een nieuw sensatiehoofdstuk aangesneden. En wel die van exorcisme, u weet wel, duivels uitdrijven enzo. Want de redactie van het programma Ton heeft een gezin weten te strikken die daarmee best op de televisie willen verschijnen.
Ik zou er niet blij mee zijn, als een stel kwade geesten mijn huishouden op zijn kop zouden zetten. En al helemaal niet wanneer ze een familielid in bezit nemen, groen braaksel laten kotsen en 360 graden met de kop laten draaien. Zo heftig lijkt het er vanavond niet in Ton aan toe te gaan, en dat is jammer. Want dan heb je binnen no-time een miljoenenpubliek aan de buis gekluisterd. Sterker nog, dan zou je de aflevering internationaal kunnen verkopen.

Nee, het gezin van vanavond bestaat uit moeder Erica en dochter Claudia, wier huis bezeten is. Exorcist Joost schiet te hulp en ‘doet een spectaculaire poging om de woning te zuiveren van de negatieve entiteiten’.

Brrr, ik sidder nu al. Ook spannend: gaat het hier weer om acteurs, of zit er een ander addertje onder het gras?

Ton, 21.50 uur, SBS 6

Zie ook:
- Ton van Royen belazert de kijker
- Gruwelijke bevallingen moeten Ton aan miljoenenpubliek helpen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Getsie-de-petsie, een huis bezeten van duivels. Bel Ton!

  1. qFox

    Heb jij ook een mooi mailtje gehad? Ik ben eens even aan het kijken of meneer druk bezig is geweest, of dat ik alleen de pineut was (ok google.nl/search?q=exorcist+qfox was misschien niet zo subtiel, maarja daar deed ik het nou ook niet voor :p)

      /   Reply  / 
  2. Herman

    nope, hier niks ontvangen. succes ermee, qfox

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>