Van ruilen komt huilen

LiposuctieOok wel eens een verbouwingsprogramma gezien? Vrouw zondert zich maanden lang af van familie en vrienden om in een kliniek grondig gerenoveerd te worden. Correcties in het gezicht, vet wegzuigen, sessie bij de kapper, nieuwe kleren kopen en revalideren. Langzaam werkt ze toe naar het moment waarop ze wordt herenigd met haar dierbaren. En juist dat blijft altijd een kunstmatig moment; iedereen zit in een zaaltje te wachten alsof er een receptie is, terwijl die er niet is. Maar SBS zendt een programma uit dat daar de oplossing voor heeft.
Want nog steeds zitten mensen vol spanning te wachten op een stoeltje, maar dit keer met een doel: een trouwerij! Het toekomstige bruidspaar laat het nodige aan zich versleutelen om pico bello op de eigen bruiloft te verschijnen. Saillant detail: bruid en bruidegom zien elkaar dan ook voor het eerst in nieuwe gedaante. Zal van het ruilen huilen komen?

Zelf zou ik me er nooit voor opgeven; ik voel me al ongemakkelijk als ik alleen al naar die verbouwprogramma’s kijk. Maar om te kijken is altijd wel vermakelijk. Al blijf ik er niet voor thuis.

Jezelf Verbouwen en dan Trouwen, 20.00 uur, SBS 6

Zie ook:
- Vrouw: Verbouwen en dan trouwen….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>