Nieuwe perikelen in Hotel Babylon

Het tweede seizoen van Hotel Babylon is sinds vorige maand te zien op de Britse televisie, nu al begint Net 5 ook aan dit seizoen. Vorig jaar was te zien hoe Charlie Edwards aan de slag ging als manager in het extreem luxe hotel. Dat ging niet zonder slag of stoot; hij moest zichzelf bewijzen tegenover directeur Rebecca, iemand uit een duister verleden bleef hem achtervolgen, hij moest zijn kersverse vriendin Jackie pleasen – net als talloze gasten met rare wensen – en aan het einde van het seizoen werd hij getroffen door een kogel.

De serie is geïnspireerd door het gelijknamige boek, waarin een insider vertelt over een duur hotel achter de schermen. Die verhalen zijn nog lang niet uitgeput, getuige het tweede seizoen. In de aflevering van vanavond neemt een stel hun intrek dat gescheiden van elkaar verzorgd wil worden. Allebei ondergingen ze plastische chirurgie, tijdens het herstel willen ze elkaar niet zien. Ondertussen laait de strijd met concurrent The Burlington op als er allemaal spullen worden gestolen.

Hotel Babylon, 21.30 uur, Net 5

Zie ook:
- De wondere wereld van het hotelwezen op Net 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>