Beste vrienden in de seksshop bij Veronica

Samen met vier vrienden beginnen aan een avontuur. Maar gaandeweg moet de hoofdgast in het programma My Best Friends iemand naar huis sturen. Welk van de vier vrienden blijkt de minst goede vriend? Dat is het spanningsveld in het nieuwe Veronica-programma, gepresenteerd door Lange Frans en Karlein Nolet. Als voorbeeld: Vera gaat met vier vriendinnen naar New York om daar het leven van de dames in Sex and the City te leven. Lange Frans stelt ondertussen vragen over de vriendinnen en de vriendschap, welke ze identiek moeten beantwoorden. Wanneer een antwoord te veel afwijkt, betekent dit het einde van het snoepreisje voor een van Vera's vriendinnen.

Frans Frederiks maakt in deze show zijn debuut als presentator, Karlein Nolet zagen we al eerder bij Veronica voorbijkomen. Frans neemt de eerste aflevering voor zijn rekening, waarin onder andere een seksshop wordt bezocht. Daar moet een pittige verhaallijn over een seksspeeltje van Vera inzitten.

Op papier komt het op mij nog allemaal niet erg bruisend over, maar wie weet heeft Veronica er een sprankelend programma van gemaakt.

My Best Friends, 21.35 uur, Veronica

Zie ook:
- Pokerende Lange Frans mag blijven bij Veronica
- Veronica speelt voor wensgeest

1 Reacties // Reageer

One thought on “Beste vrienden in de seksshop bij Veronica

  1. Sjon van der Roggelkamp

    Kan iemand me vertellen wat mensen in die Lange Frans zien? Die kneus is voor mij een reden om niet te kijken

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>