Shownieuws-collega’s slepen Viktor naar volgende ronde

Jochem van Gelder is niet de nieuwe popster van Nederland. Na vier weken heeft hij afscheid moeten nemen van So You Wannabe a Popstar. Viktor Brand bleek bij de sing-off een piepklein beetje populairder dan zijn NCRV-collega, hij kreeg 50,7% van de stemmen tegen 49,3% voor Jochem van Gelder. Die kan morgen zijn Praatjesmakers weer aan elkaar kletsen. Wellicht had hij toch beter voor Dancing with the Stars kunnen kiezen?

Jochem was namelijk voor beide programma's benaderd, uiteindelijk liet hij RTL 4 vallen voor het zangavontuur. Bij zijn afscheid bedankte hij iedereen uitbundig en roemde hij de collegialiteit.

Een beetje merkwaardig is dat wel, want de sing-off vanavond was verre van onpartijdig. Zowel de presentatie als het publiek – vol met SBS-coryfeeën – staken hun voorkeur voor collega Viktor Brand niet onder stoelen of banken. Er heerste zelfs lichte paniek toen Viktor in de laatste tussenstand op achterstand stond. Je zag verschillende collega's meteen hun mobieltje grijpen om het tij te keren. Met succes dus.

Toegegeven: Viktor Brand is een kansrijker popidool dan Jochem van Gelder, zoals ik ook al vanmorgen schreef. Volgende week worden in So You Wannabe a Popstar allemaal zomerhits gezongen.

Zie ook:
- Hilbrand Nawijn zwijnt weer, Viktor en Jochem in sing-off
- Gokje: Sascha Visser wint So You Wannabe a Popstar

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Shownieuws-collega’s slepen Viktor naar volgende ronde

  1. Mark

    En weer liggen de percentages heel dicht bij elkaar….

      /   Reply  / 
  2. Yordi

    Ja inderdaad, dat valt mij ook op. Met SDOHI was dat ook al zo toch?

      /   Reply  / 
  3. Bart

    Ik heb me echt doodgelachen dat jurilid Marc zei dat Hilbrand weg moest i.p.v. de 2 die in de sing off zaten. Hij zei ook nog even op z’n frans ” ze moet weg ´ Echt schitterend, zie je ook nog even Hilbrand dom zwaaien in de camera. Nance zei ook nog even, Marc dat kan niet , maar ik begrijp wel wat je bedoeld!!! Vrijdag werd al gezegd dat Hilbrand beter mee kon doen met de afvallers met sterren!!

      /   Reply  / 
  4. Simon

    Ik heb het gisteren voor het eerst toevallig eens gezien. Wat een nep gedoe zeg. Ik vind het echt een dom programma. Het gaat er toch om wie het beste kan zingen? En dat was gisterenavond duidelijk Jochem van Gelder!

      /   Reply  / 
  5. Jeffrey

    Heb je wel goed geluisterd dan Simon? Ik vond Viktor sterker zingen. Daarnaast gaat het ook om uitstraling en ik vind Jochem niet echt een popstar.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>