Hilbrand Nawijn eindelijk in sing-off

Wat was het weer een genante vertoning deze week in So You Wannabe a Popstar. Hilbrand Nawijn kwam aanrijden op een scootertje en zakte daar gedurende zijn hele optreden net niet doorheen. Zijn vertolking van We're Going to Ibiza was tenenkrommend slecht (video), gelukkig verbloemde een luide tape met achtergrondzang zijn gekraai. Wonderwel prikte het publiek er nu ook doorheen, Hilbrand staat in de sing-off!

"Deze gimmick begint saai te worden", oordeelde jurylid Maurice Wijnen. En gelijk heeft hij. Gek genoeg gaf de jury gemiddeld toch nog een 5. Als ik er had gezeten, was de teller zeker niet boven de 2 uitgekomen.

Hilbrand Nawijn moet het morgen opnemen tegen SBS-ster Viktor Brand. Daar krijgt hij een zware dobber aan, want vorige week bleek al dat een sing-off opeens heel partijdig kan zijn. Toen was aan alles te merken dat Viktor door moest gaan en niet Jochem van Gelder. Zo geschiedde.

Zie ook:
- Shownieuws-collega's slepen Viktor naar volgende ronde
- Hilbrand Nawijn zwijnt weer, Viktor en Jochem in sing-off
- NLpop: Zomerhit 2007 in handen van Hilbrand Nawijn?

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Hilbrand Nawijn eindelijk in sing-off

  1. Sjon van der Roggelkamp

    Hilbrand gaat het redden, ik ga ook zeker sms’en morgen. Ik heb weer tranen met tuiten gelachen van zijn dramatische performance, maar voor mij is dat het hoogtepunt van de show. Ik zie liever hem dan zo’n Sacha die er alleen maar in zit bij de gunst van Breezah-sletjes die verliefd op hem zijn. Ik vind Hilbrand-topentertainment, hij is degene die voor kijkcijfers en publiciteit zorgt. Qua zang misschien een 2, maar hij hoort gewoon in de show! Exit Victor Brand dus.

      /   Reply  / 
  2. Yordi

    So You Wanna Be A Popstar heeft ‘t trouwens helemaal neit goed gedaan gisteren, ze hadden maar in de 700.000 kijkers.

      /   Reply  / 
  3. marco

    Jammer voor sbs dat met name hilbrand zorgt voor sterk dalende kijkcijfers.
    Programma is al de helft van het aantal kijkers kwijt.
    Verleden week nog net geen miljoen en nu nog net 700.000.
    Hilbrand dus exit vanavond

      /   Reply  / 
  4. miekiezoopfan

    monique is eruit daarom kijkt niemand meer.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>