Publiek prikt door gimmick Hilbrand Nawijn heen

Hilbrand Nawijn is niet de nieuwe popster van Nederland. De oud-politicus legde het vanavond stevig af tegen Viktor Brand in de sing-off van So You Wannabe a Popstar, hij kreeg slechts 39% van de stemmen. De jury en stiekem ook de presentatie was er alles aan gelegen om Hilbrand uit de show te stemmen. Niet zo gek ook, want de kijkcijfers van So You Wannabe a Popstar hollen achteruit.

Hilbrand Nawijn was meteen al een vreemde eend in de bijt. Week na week zette hij zichzelf voor schut met valse noten, a-ritmische zang en sloeg hij letterlijk een modderfiguur met zijn bewegingen (danspasjes?). In het begin was dat nog wel grappig, maar na vijf afleveringen is de lol er wel van af. Zo blijkt ook uit de kijkcijfers, gisteren keken er nog maar 750.000 mensen naar het muziekprogramma van SBS 6.

Viktor Brand mag dus nog een weekje door. Hij zette vanavond een ijzersterke versie van de Copacobana neer, beetje jammer alleen van het kanariegele shirt. Oja, mensen die op Nelleke van der Krogt stemden, kunnen een plekje in hun koelkast inruimen. De presentatrice wil iedereen bedanken in de vorm van een taart.

Zie ook:
- Hilbrand Nawijn eindelijk in sing-off
- Gokje: Sascha Visser wint So You Wannabe a Popstar

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Publiek prikt door gimmick Hilbrand Nawijn heen

  1. RobbieBoy

    Nelleke mag dan wel de oudste deeleemster zijn, ze deed het anders gisteren super

      /   Reply  / 
  2. marco

    Ach ja eerst geeft de jury de man een 9 en nu het de verkeerde kant opgaat moet ie eruit want er moeten natuurlijk wel mensen blijven kijken.
    Denk dat het kwaad al is geschied en dit programma er niet meer bovenop komt.

      /   Reply  / 
  3. Jeffrey

    Die 9 was symbolisch vanwege de amusementswaarde. Hij was gewoon niet goed verder…

      /   Reply  / 
  4. marco

    Ik weet het , het was ook cynisch bedoeld .
    Maar eerst waren ze er dol op , maar het programma schoot zich zelf vreselijk in de voet met Hilbrand.

      /   Reply  / 
  5. Sjon van der Roggelkamp

    Jammer Hilbrand was voor mij de reden om naar dat programma te kijken. Ook voor veel bekenden van mij trouwens, iedereen had het erover, terwijl ze dat programma normaal nooit zouden kijken. Ik verwacht een daling in de kijkcijfers. Overigens vind ik het hoog tijd dat ook Geert Hoes eruit gaat, die timet weliswaar wat beter dan Hilbrand en is iets serieuzer, maar als zanger heeft hij nauwelijks meer te bieden dan Nawijn

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>