Passion for Fashion na de breuk met Wendy

Dyanne Beekman is recent wat ongelukkig in het nieuws gekomen. De imago-styliste brak namelijk met Wendy van Dijk, een klant met wie ze al een hele geschiedenis heeft. In eerste instantie werd breed uitgemeten dat er een verschil van mening was over de te varen koers, die rampzalig tot uiting kwam tijdens X Factor. Daar liet Wendy zich wekelijks in één of ander gordijn hijsen terwijl haar kaspel in een coupe open cabrio zat. In het AD verkondigde Dyanne later dat de koek gewoon op was, en dat 'Wendy haar gewoon had moeten vertrouwen'. De vraag is: vertrouwt het publiek Dyanne nog in haar nieuwe seizoen Passion for Fashion?

Want ja, Dyanne zal heel wat aan haar imago moeten doen om weer in een goed daglicht te komen bij het grote publiek. Haar naam is door dit akkefietje besmet, ook al is het de normaalste zaak van de wereld dat mensen uit elkaar gaan (al dan niet op zakelijk gebied). Ik wist trouwens niet eens dat Wendy onder Dyanne viel voordat de scheiding een feit was.

Vanavond krijgt ze de kans om dat recht te zetten, dan begint een nieuw seizoen Passion for Fashion. Nieuw is ook, dat dit programma op de zondagavond staat geprogrammeerd, als inleiding op Peking Express.

Passion for Fashion, 19.30 uur, Net 5

Zie ook:
- Geef je vrienden een Dyanne Beekman-makeover
- Over en uit voor X Factor
- Passion for Fashion richt zich in nieuw seizoen ook op de man

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Passion for Fashion na de breuk met Wendy

  1. Jo

    op de woensdag vond ik dit programma echt héél goed, keek het elke week, maar gisteren heb ik het na een half uur af gezet, bah! kopie van lookinggood! echt zoo jammer maja

      /   Reply  / 
  2. Dario R

    Een kopie van Looking good, dan moet t echt wel verschrikkelijk zijn…

      /   Reply  / 
  3. Barbara

    Dus die afschuwelijke (fashion ónverantwoord) outfits van Wendy van Dijk tijdens X-faxtor waren uit het brein van Dyanne….
    Wat een afgang.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>