Veronica koopt reality show Peter Andre & Jordan

Als ze aan de overkant van de Noordzee ergens goed in zijn, dan is het wel in het hypen van bekende stelletjes. Posh & Becks en Kate & Pete zijn de bekendste voorbeelden, maar ook Katie & Peter vullen de tabloids nagenoeg dagelijks. Wie? Model Katie 'Jordan' Price en zanger Peter Andre. Ze zijn al geruime tijd getrouwd en hebben een eigen reality serie. Veronica heeft de uitzendrechten verworven.

Nu ben ik ook niet zo thuis in deze wereld, dus gluurde ik even bij de buren van Celebs. Die vinden Katie een walgelijke verschijning. "Jordan is zeven maanden zwanger, maar haar bosten zijn nog altijd groter dan haar buik. En die outfit! Het lijkt wel een paasei. En die oranje make-up!"

Katie Price werd eigenlijk het bekendst met haar borstvergroting. Ze had een fraaie cup b waarmee ze heel wat mannenbladen opleukte. Maar Katie voelde zich onzeker over haar lijf en nam een vergroting tot cup d. Verder waren er wat optredens in ons nietszeggende shows als I'm a Celebrity, Get me Out of Here!

Peter Andre was halverwege jaren '90 even populair met liedjes als Mysterious Girl. Maar de spierbundel verdween vrij snel van het toneel. In Engeland maakte hij een glorieuze comeback door A Whole New World te zingen uit de Disney-klassieker Aladdin.

Het wel en wee van dit gossip-koppel dus binnenkort bij Veronica. Sluit mooi aan op die soap met Britney, die de zender eerder uitzond.

Zie ook:
- Britney Spears Chaotic – lellebel in wording
- Celebs: Modeblunder: alles aan Jordan is fouter dan fout

1 Reacties // Reageer

One thought on “Veronica koopt reality show Peter Andre & Jordan

  1. spelbos

    ik vind ze helemaal geweldig wat een rot opmerking die vrouw ziet er geweldig uit, en hij is een lekker ding hoor, bovenal zijn ze eerlijk en oprecht dat kan je zien wat je ziet zo zijn ze gewoon, ik schrok verleden keer toen jullie eindigde met ik kreeg telefoon dat die was overleden was er van slag van.
    dus niet meer doen, verder een geweldig stel,en prachtige kinderen ik geniet van elke uitzending, ik vind ze prachtig.en heel erg lief.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>