Freakshows Ton van Royen passen niet langer bij SBS 6

Het doek is gevallen voor Ton van Royen bij SBS 6. De zender kon geen passend programma meer vinden voor de blonde krullenbol, en daarom zijn de twee uit elkaar gegaan. Zijn laatste wapenfeit voor de zender: Ton. Een soort Jambers maar dan veel extremer, portretten over exorcisme, helse bevallingen en gigolo's.

Alleen bleken de gigolo's in zijn programma gewoon porno-acteurs te zijn. Afijn, SBS zit niet langer te wachten op de freakshows en de kijker klaarblijkelijk ook niet. Ton is nu al 1,5 jaar niet te zien en geen haan die er naar kraait. Nu is het afwachten welke zender hem onderdak biedt. Vooralsnog begint Van Royen een eigen bedrijfje.

Zie ook:
- Getsie-de-petsie, een huis bezeten van duivels. Bel Ton!
- Ton van Royen belazert de kijker
- Gruwelijke bevallingen moeten Ton aan miljoenenpubliek helpen

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Freakshows Ton van Royen passen niet langer bij SBS 6

  1. Michael

    Prima, kan-ie weer burgemeester van Amsterdam proberen te worden (of van Almere. Of misschien wel Nederlands consul in Portugal, leuk voor Heleen en de kids.
    Van mij mag-ie terugkeren op AT5 om eindelijk eens -voor een schappelijk prijsje- een pittig politiek programma te maken (of moeten ze daar zo lief zijn voor politici met oog op alle relaties met de gemeente/politiek)… Begin maar met een diepte-interview met Van Bommel haha.

      /   Reply  / 
  2. noppes

    Gelukkig , de man kon niet presenteren

      /   Reply  / 
  3. michello

    Mooi. Het heeft sowieso al te lang geduurd na het ranzige Oudkerk-verraad, maar ik juich het nog voldoende enthousiast toe dat de ‘Van Royen club’ nu eindelijk is weggewerkt.

      /   Reply  / 
  4. michel

    vond dat ie best goeie programma’s maakte maar past inderdaad niet meer bij het nieuwe sbs ik zeg ton bij rtl7

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>