Maud pokert klein fortuin bij elkaar op Veronica

De afgelopen weken heeft Veronica een aantal bekende gezichten proberen op te leiden tot professional pokeraars. Dat lukte niet bij iedereen evengoed, maar Maud Mulder (ex-Idols, ex-Sterren dansen op het IJs) wist zich zowaar een pokerface aan te meten. Dus mocht ze naar Londen voor de Partypoker.net Dutch Open. Vanavond is daarvan de uitzending en de uitslag had geheim moeten blijven. Maar ja….

Gisteren vertelde Maud tegen SBS Shownieuws al heel vrolijk dat ze 50.000 euro heeft gewonnen en zich dus de winnaar mag noemen van het pokertoernooi. Weg spanning voor wie vanavond nog gaat kijken.

Gezien de aanhoudende populariteit van het spelletje zullen er nog wel een zooitje BN'ers pokerles gaan krijgen. Van Maud zijn we ook nog niet af, die presenteert binnenkort een hockeyprogramma op Net 5.

Poker-speler? Bezoek ook eens onze gloednieuwe pokerblog met veel nuttige tips om beter te spelen.

Zie ook:
- TV-zenders blijven in de ban van poker
- Net 5 ziet in Maud Mulder (ex-Idols) presentatrice

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Maud pokert klein fortuin bij elkaar op Veronica

  1. Matthieu

    Huh?? Wat heeft dit met Maud te maken????

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>