October Road: Net 5 geeft prioriteit aan herhalingen Hotel Babylon

Net 5 liet gisteren op de late avond al twee nieuwe series debuteren en vanavond is het de beurt aan de derde: October Road. Hierin draait het om Nick Garrett, een schrijver die na tien jaar terugkeert naar zijn geboortedorp. Aangezien Nick al die tijd niet tot nauwelijks contact had met het thuisfront is er voor hem veel veranderd. Niet iedereen is even blij met Nicks terugkeer.

Want in zijn boeken heeft Nick behoorlijk geput uit zijn ervaringen en kennissen uit het plaatsje. De beschrijvingen zijn niet altijd even positief geweest, iets waar de personen in kwestie natuurlijk niet gelukkig mee zijn. Toch besluit Nick om zijn bezoekje voor onbepaalde tijd te verlengen. Hij ontdekt dat het zoontje van zijn jeugdliefde namelijk wel eens zijn eigen kind kan zijn.

Opmerkelijk genoeg programmeert Net 5 de serie pas om 21.35 uur, waarmee voorrang wordt gegeven aan herhalingen van Hotel Babylon. Die serie zond Net 5 een tijd terug al eens uit maar krijgt nu dus prioriteit op primetime. Heel eigenaardig.

Hotel Babylon, 20.30 uur, Net 5
October Road, 21.35 uur, Net 5

Zie ook:
- Nieuwe maandagseries van Net 5: Related en Rules of Engagement
- Nieuwe perikelen in Hotel Babylon
- De wondere wereld van het hotelwezen op Net 5

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “October Road: Net 5 geeft prioriteit aan herhalingen Hotel Babylon

  1. Brian

    Previews zagen er wel interessant uit en goede acteurs (Bryan Greenberg, Laura Prepon), dus denk dat ik wel ga kijken. Zal alleen wel weer snel afgelopen zijn, seizoen één had maar zes afleveringen en seizoen twee gaat pas eind deze maand in premiere in Amerika.

      /   Reply  / 
  2. Valpa

    Nee, het is logisch om een dubbele herhaling van Friends uit te zenden, en daarna pas 2 nieuwe series..

      /   Reply  / 
  3. JP

    Seizoen 2 start bij ABC op 22 november, het zou dus kunnen dat Net 5 alle 13 afleveringen achter elkaar uitzend

      /   Reply  / 
  4. Hees

    Herman, Net5 kijkt ook naar de concurrentie en een nieuwe serie heeft instroom nodig. Om 20.30 uur staan op andere zenders House MD en CSI Miami. Om 21.30 uur is de concurrentie voor het vrouwelijk publiek minder. Verder kunnen ze veel langer doorgaan met Hotel Babylon die voorheen alleen latenight stond, nu dus eindelijk primetime.

      /   Reply  / 
  5. ashwin

    ik vind het echt jammer dat het nu niet meer is! ik hoop dat ze snel seizoen 2 uit gaan zenden! I LOVE IT!
    X

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>