SBS zendt de Mysterieuze Verdwijning van Madeleine McCann uit

Al een half jaar houdt de verdwijning van Madeleine McCann de gemoederen bezig. Naar het schijnt is de Britse peuter ontvoerd tijdens een vakantie op Portugal, al doen er verschillende theorieën de ronde. Boze tongen beweren dat de ouders alles te maken hebben met de verdwijning van het meisje. SBS 6 besteedt vanavond aandacht aan de zaak met een documentaire: De Mysterieuze Verdwijing van Madeleine McCann.

Ouders Gerry en Kate zeggen op 3 mei gedineerd te hebben op steenworp afstand van het hotel, waar hun drie kinderen op dat moment sliepen. Bij terugkomst was Madeleine verdwenen. Tafelgenoot Jane Tanner zegt een persoon met een kind onder zijn arm gezien te hebben.

De ouders zelf vermoeden dat ze al dagenlang in de gaten werden gehouden door de ontvoerders. Dat gegeven maakt ze 'misselijk tot op het bot'.

De docu die SBS aankocht werd in Engeland eerder door ruim 5 miljoen mensen bekeken. Dat aantal gaat SBS niet halen, maar de zender weet op de late avond wel spraakmakende en goed-bekeken docu's uit te zenden. Deze keer vast weer.

De Mysterieuze Verdwijning van Madeleine McCann, 23.15 uur, SBS 6

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “SBS zendt de Mysterieuze Verdwijning van Madeleine McCann uit

  1. Me

    Ben benieuwd…

      /   Reply  / 
  2. miepie

    is dat vanavond?? (in de gids staat wat andes)

      /   Reply  / 
  3. Herman

    Klopt Miepie, SBS heeft gesleuteld aan het uitzendschema.

      /   Reply  / 
  4. esther

    weet iemand of ik dit nog egens kan bekijken?

    vast bedankt

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>