Tweede kans voor Gezond Weer Op

Doordeweeks bleek Gezond Weer Op geen succes op Net 5. Al na één aflevering werd Art Rooijakkers van zender geveegd wegens tegenvallende kijkcijfers. Vanavond krijgt de rip-off van Hello Goodbye (maar dan in het ziekenhuis) een tweede kans op de zondagavond van Net 5. Nog net voordat kijkersmagneet Boer Zoekt Vrouw begint. Nu meer succes?

Gezond Weer Op, 19.55 uur, Net 5

Zie ook:
- Gezond Weer Op: Hello Goodbye in het ziekenhuis
- RTL 5 en Net 5 grijpen weer in bij tv-flops

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>