TV-transfer: ‘Katja van BNN naar SBS 6′

SBS 6 heeft een nieuwe ster aangetrokken. Als Albert Verlinde het bij het juiste eind heeft, maakt Katja Schuurman de overstap van BNN naar de zender. Een opmerkelijke transfer; niet alleen tekende Katja eind 2006 bij BNN bij voor twee jaar, ook lijkt ze niet de meest voor de hand liggende tv-babe om bij SBS te gaan zitten.

SBS 6 is weliswaar op de goede weg (wat mij betreft), maar de programmering ligt nog mijlenver van wat Katja nu bij de Publieke Omroep doet. Katja vs de Rest zou misschien nog op SBS 6 kunnen, maar Return to Sender of Get Smarter in a Week zie ik daar niet verschijnen.

Nu denk ik wel dat Katja klaar is bij BNN. Ze heeft er zo ongeveer alles wel gedaan en tijdens haar verblijf aldaar, is er een hele nieuwe generatie programmamakers opgestaan. Alleen zou ik Katja dan eerder naar een andere Publieke Omroep zien overstappen.

Bij de contractverlening in 2006 zei ze nog niet te weten wat de toekomst biedt. "Wat er daarna gebeurt, zie ik dan wel weer. Zolang we genoeg ideeën hebben, blijven we samen programma's maken maar op een gegeven moment moet ik natuurlijk wel gaan baren, haha."

Dit nieuws krijgt vast nog een vervolg.

Zie ook:
- Katja Schuurman heeft 'de rest' alweer verslagen
- BNN-babes Katja en Sophie broeden op talkshow
- Katja blijft bij BNN

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “TV-transfer: ‘Katja van BNN naar SBS 6′

  1. PHX

    Katja past helemaal niet bij SBS…

      /   Reply  / 
  2. Valpa

    een net5 typje

      /   Reply  / 
  3. RobbieBoy

    Katja heeft al eerder (Samen met Reinout) bij SBS gezeten hoor. Ze deden een grote vrijdag avond spel show

      /   Reply  / 
  4. Dingetje

    Nou en. Waardeloze zender. Kijk ik niet naar.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>