Geert Hoes ontdekt waterrijk Friesland voor SBS

Lekker weg in Nederland. Zo zou het nieuwe SBS-programma gaan heten, waarin Geert Hoes en Nada van Nie leuke bestemmingen in Nederland onveilig maken. Maar ja, dat lijkt wel weer erg veel op RTL's Bestemming Nederland. Dus werd gekozen om te richten op de watersport in Friesland. Nada van Nie werd overboord gegooid en zo kon het gebeuren dat Geert Hoes vanmiddag zijn solo presentatiedebuut beleeft.

Wekelijks is er aandacht voor een andere vaarroute en voor (betaalbare) boten. Geert spreekt daarvoor met allerlei mensen in Friesland; inwoners, recreanten en vakmensen in het toerisme. Ook is er aandacht voor toeristische trekpleisters.

Lekker Weg op het Water, 16.25 uur, SBS 6

Zie ook:
- Geert Hoes en Nada van Nie nieuw presentatieduo
- Troost voor RTL-gezichten: zij verdwenen al van het scherm in 2007

1 Reacties // Reageer

One thought on “Geert Hoes ontdekt waterrijk Friesland voor SBS

  1. Jerry

    Helaas Herman, je hebt het niet helemaal bij het rechte eind.
    Lekker weg op het Water, is inderdaad vanmiddag gestart, en wordt na 8 afleveringen opgevolgd door Lekker weg in Nederland.
    Gewoon gezellig met Nada van Nie vanaf begin Maart, Lekker weg.. wordt ook een heel platform voor allerlei middagmagazines.
    Gr. Jerry.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>