Sitcom voor het slapen gaan: Notes from the Underbelly

Na het stoppen van Friends en Seinfeld was het even een lastige periode voor de sitcom, maar vanavond krijgen we weer een nieuwe Amerikaanse sitcom: Notes from the Underbelly. Hierin staat Lauren Stone centraal, die het allemaal prima voor elkaar heeft: een leuke baan, een leuke vriend en een afgetraind lijf. En dan wordt haar hele leventje overhoop gegooid door een zwangerschap. Haar vriend vindt het aanvankelijk wel leuk, totdat de hormonen opspelen.

Je zou zeggen dat na één seizoen (en een zwangerschap) de stof voor een vervolg wel op is. Maar niets is minder waar, want het tweede seizoen is in Amerika in november begonnen – en weer afgebroken wegens de staking van de scriptschrijvers. Met zo'n 5,5 miljoen kijkers per week was Notes from the Underbelly een redelijk succes overzees. Eens kijken hoe de sitcom het doet op de late avond van Net 5.

Notes from the Underbelly, 23.30 uur, Net 5

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Sitcom voor het slapen gaan: Notes from the Underbelly

  1. Kokstra

    Dit was één van de vele flops van afgelopen seizoen. Inmiddels is het van de buis gehaald terwijl er nog afleveringen over zijn… en dat het om 23.30 wordt uitgezonden bij Net 5 zegt natuurlijk ook genoeg.

      /   Reply  / 
  2. Chiel

    Dat zegt natuurlijk helemaal niks! Genoeg goede series zijn weggedrukt in Nederland.

    Ik noem een Monk (maandagmorgen 7uur) of Run of the house (zondag 7uur in de morgen)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>