SBS 6 komt met docusoap over luxe hotel

De vestiging van NH Hoteles in Amsterdam opent zijn deuren voor de camera's van SBS 6. Op die zender is vanaf 10 maart de docusoap Hotel te zien. Het NH Hoteles in Amsterdam is één van de sjiekere in de stad. De camera's zullen vooral het personeel volgen, maar SBS hoopt natuurlijk ook op sappige en smeuïge gebeurtenissen met de gasten van het Amsterdamse hotel.

De verhalen en geruchten over het hotelwezen liegen er niet om. Gasten die om de gekste dingen vragen, stelend personeel, celebrity's die komen logeren en natuurlijk de gasten die een kamer voor een uurtje huren.

Probleem voor SBS alleen is dat deze gasten telkens wel toestemming moeten geven om gefilmd te worden en ook uitgezonden te worden. Ik kan me goed voorstellen dat de logés van een uurtje daar geen trek in hebben. En ook de bekendheden zullen wel gesteld zijn op wat privacy.

Nee, voor de echt spetterende verhalen stemt de kijker beter af op Net 5, waar Hotel Babylon momenteel wordt herhaald. Deze fictieve serie, gebaseerd op een boek van iemand die jaren in een luxe hotel werkte, kent alle sappige kenmerken zoals hierboven beschreven.

Zie ook:
- Nieuwe perikelen in Hotel Babylon
- Net 5 koopt Britse dramaserie over hotelpersoneel

1 Reacties // Reageer

One thought on “SBS 6 komt met docusoap over luxe hotel

  1. Frank de Rie

    Het is leuk om naar dit soort series te kijken maar als je houdt van afwisseling, werken in een team, een internationale omgeving en een beetje een hectisch bedrijf, solliciteer dan naar een baan in een hotel en maak het echt mee. Op http://www.WerkenineenHotel.nl staan ruim 400 vacature open!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>