SBS warmt op voor Uri Geller-show met reportage

Morgen begint bij SBS 6 de zoektocht naar de beste mentalist van Nederland. Wat deze persoon precies moet kunnen, is onduidelijk. IJzer buigen zonder fysieke kracht te zetten is een optie, maar ook het verplaatsen van dingen zonder ze aan te raken is een indrukwekkend kenmerk. Oftewel: wie wordt de nieuwe Nederlandse Uri Geller? Om alvast op te warmen, komt SBS 6 vanavond met een reportage over Geller.

Uri Geller is al jarenlang een fenomeen. Hij is vooral bekend van het lepeltjes buigen en het repareren van klokken op afstand. Inmiddels zijn er meerdere lokale zoektochten geweest naar opvolgers en dit leidde in vrijwel elk land tot een aanzienlijk aantal kijkers.

Wie is Uri Geller precies? Wanneer ontdekte hij zijn bijzondere krachten en hoe komt het dat zijn ster nog altijd rijzende is? Vanavond antwoord op die vragen in de SBS-reportage.

Het fenomeen Uri Geller, 22.05 uur, SBS 6

Zie ook:
- SBS zoekt nieuwe Uri Geller
- SBS zet Tooske en Henkjan weer bij elkaar voor Uri Geller

1 Reacties // Reageer

One thought on “SBS warmt op voor Uri Geller-show met reportage

  1. ikke

    hier ziet uri er erg oud uit en eng gelukkig in de shows niet uri is gaaf

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>