Idiote make-over-show: Trinny & Susannah Undress

Zo'n anderhalf jaar geleden hing heel Londen vol met deze posters van modeduo Trinny Woodall en Susannah Constantine voor hun programma Trinny & Susannah Undress. Best spraakmakend, alleen leidde het tot de nodige kritiek. Zulke blote lijven, dat is niet geschikt voor kinderogen. Dus werden de posters in allerijl aangepast. Alle consternatie leidde wel tot goede kijkcijfers van de meest bizarre make-over-show waar ik ooit van heb gehoord.

Trinny en Susannah claimen namelijk een huwelijk te kunnen redden aan de hand van een metamorfose. Yeah right!

Stelletjes die problemen met elkaar ondervinden of in een sleur zitten, kunnen Trinny en Susannah inschakelen. Die komen langs, nemen poolshoogte en gaan vervolgens aan de make-over. Elke koppelhelft krijgt een opfrisbeurt in persoonlijke verzorging, gaat naar de kapper, zijn of haar tanden worden gebleekt en natuurlijk ontbreekt een nieuwe garderobe niet.

Trinny en Susannah denken dat met deze frisse uiterlijke vertoning de hele boel is gered. Kan misschien zijn als je kleine meningsverschillen hebt te overbruggen, maar relaties die al voor 30% of meer naar de knoppen zijn, blaas je niet nieuw leven in met een nieuw setje kleren.

Evengoed maakt het hele idee achter het programma me wel nieuwsgierig. Weten Trinny en Susannah een relatie echt op te lappen?

Trinny & Susannah Undress, 22.25 uur, Net 5

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Idiote make-over-show: Trinny & Susannah Undress

  1. riki

    voor mensen met een “oppervlakkige” relatie zou het kunnen werken ;)

      /   Reply  / 
  2. samantha

    kansloos ….. da kijken toch alleen maar ban die geile pubbers

      /   Reply  / 
  3. WJ

    Mooi programma heb het al een paar keer gezien (en nee, een geile puber ben ik al een tijdje niet meer)en de dames lijken redelijk in hun opzet te slagen.
    Het gaat dan ook niet alleen maar om ‘een nieuw setje kleren’ en een ‘frisse uiterlijke vertoning’ – het gaat er meer om dat mensen uit hun sleur getrokken worden, meer aandacht aan zichzelf en elkaar besteden, en weer met een frisse blik naar elkaar kijken. Het lijkt me toch duidelijk dat dit geen gewone (en al helemaal geen ‘idiote’) make-over show is.

      /   Reply  / 
  4. Cameron

    Leuk programma van de twee dames! Ik kocht net zo een Original MAGIC KNICKERS van Trinny en Susannah (Magic Bikini Brief) online bij Silk in a Box! Erg leuk shopje: http://www.silkinabox.nl

    En ze leveren snel en zonder verzendkosten!! Erg handig.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>