Gesprek bij de koffieautomaat: Wegmisbruikers

Autoprogramma's, het is nooit aan mij besteed geweest. Ik heb niet zo veel met rijdend blik, vandaar dat ik nooit afstem op Blik op de Weg, Top Gear en soortgenoten. Toch kom ik nu al enkele maandagen op rij op kantoor en dan kan ik niet meekomen met het gesprek bij de koffieautomaat: spectaculaire beelden in het SBS-programma Wegmisbruikers. Ook vanavond belooft er weer een spannende achtervolging in te zitten.

Het team van Wegmisbruikers zit geregeld op de snelweg om asociale automobilisten aan te houden om een boete uit te delen. En een enkele keer maken die automobilisten het wel heel gortig. Twee weken terug was het een vrouw die hysterisch reageerde op de aanhouding, vorige week een maniak die met een gestolen Audi over de weg scheurde en ternauwernood geen brokken maakte.

Vanavond dus weer zo'n achtervolging. Ook enkele hangjongeren en een gezamenlijk vriendinnetje die voor heel wat overlast zorgen. Misschien dat ik het vanavond toch maar eens probeer, hoef ik morgen niet zwijgzaam bij het koffieapparaat door te brengen.

Wegmisbruikers, 20.30 uur, SBS 6

Hysterische vrouw:

Maniak in gestolen Audi:

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Gesprek bij de koffieautomaat: Wegmisbruikers

  1. RJ

    De echt spectaculaire filmpjes zijn weer terug te vinden op youtube of dumpert. Je kan dus gerust naar iets anders kijken :)

      /   Reply  / 
  2. Alex

    Het is een gestolen Mercedes, geen Audi.

    En bij Blik op de Weg was een aantal weken geleden ook nog een leuke achtervolging met een motor. Misschien staat die ook wel op YouTube?

      /   Reply  / 
  3. Thies

    Die achtervolging bij Blik od Weg was al oud hoor… zoveelste herhaling, maar hij blijft leuk idd!!

      /   Reply  / 
  4. Kees

    Gatver!!! Koffie uit een koffieautomaat. Niet te zuipen man. Hoef ik ook geen debiele gesprekken te houden bij dat kreng. ;-)

      /   Reply  / 
  5. Edu Andriesen

    De koffieautomaat is een plek waar je iedereen tegen komt en daar worden de beste gesprekken gevoerd. Dat de koffie niet is te drinken komt door verkeerde keuzes. Zelf heb ik onderzoek gedaan naar wat de beste koffieautomaat is voor welke organisatie. Je kunt de kennis gratis gebruiken http://www.koffieautomaatleveranciers.nl.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>