Nieuw in de vooravond van SBS: Hotel

De vooravond van SBS 6 wordt vanavond uitgebreid met een tweede docu-achtige reportageserie. Na Trauma Centrum gaat de zender ook Hotel uitzenden, een serie die het reilen en zeilen in het hotelwezen belicht. Voornaamste doel lijkt niet zozeer de branche een beter imago te geven, maar vooral de kas van NH Hotels spekken.

NH Hotels is de grote sponsor van het programma. In Hotel staan drie filialen centraal, waar cameraploegen alles registreren. De website bij het programma hint sterk op solliciteren bij de keten of een overnachting boeken.

Weliswaar is Trauma Centrum geen marktleider op het tijdslot van acht uur, maar SBS heeft er wel een stabiele factor mee te pakken. Mogelijk gaat dat ook gelden voor Hotel, dat moet opboksen tegen allerlei actualiteitenrubrieken en spelletjes. Het is in elk geval iets anders dan op het andere net. Maar ik denk dat ik zelf toch voor zo'n ander kanaal kies.

Hotel, 18.30 uur, SBS 6

Zie ook:
- SBS 6 komt met docusoap over luxe hotel

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Nieuw in de vooravond van SBS: Hotel

  1. Mark

    Blijf lekker rtl boulevard kijken!!

      /   Reply  / 
  2. Bram

    Het is niet echt een handige tijd.

      /   Reply  / 
  3. michel

    @mark ja blijf jij lekker rtl boulevard kijken! en ga ook lekker de story lezen ipv deze onzinnige opmerkingen te plaatsen!

    over hotel: ja raar tijdstip 9ook rare inleiding dat programma ervoor) misch idee dat het herhaald word s’avonds laat? kunnen de mensen die in de horeca werken er ook naar kijken!

      /   Reply  / 
  4. RJ

    Ik blijf ook lekker RTL Boulevard kijken op dat tijdstip. Stuur je me de story even op dan michel? :)

      /   Reply  / 
  5. michel

    roderick-jan ik had het tegen mark maar, als jij de story ook wil lezen dan koop je die toch gewoon of neem een abo op de leesmap!

      /   Reply  / 
  6. Michael

    Weet iemand misschien hoeveel kijkers deze serie gemiddeld trekt en wanneer-ie stopt? En hoe waren de kritieken, achteraf? Dank.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>