Passion for Fashion verder zonder Dyanne Beekman

Het nieuwe seizoen van Passion for Fashion zal zonder Dyanne Beekman zijn. De modegoeroe is enkele weken terug lelijk gevallen, waardoor ze een zware hersenschudding heeft en whiplash-verschijnselen. Op doktersadvies doet ze het nu drie maanden rustig aan, waardoor ze niet haar modeprogramma voor Net 5 kan maken. Dat maakte ze zojuist bekend in RTL Boulevard. Net 5 kiest er voor om wel door te gaan met het programma, maar met een vervanger. Daar wordt nu nog naar gezocht.

Zie ook:
- Passion for Fashion na de breuk met Wendy

1 Reacties // Reageer

One thought on “Passion for Fashion verder zonder Dyanne Beekman

  1. Wandi Crommentuyn

    Passion for Fashion is werkelijk een heerlijk programma, Dyanne weet van iemand werkelijk een vamp te maken, het lijkt wel easy, maar zelf ben ik al 55 en heb een model van een halve beertender. Blijft dan toch moeilijk voor betaalbare prijzen je zo leuk in de kleren te zetten.
    Vooral de basic is een crime. Ik woon in Venlo, maar ga ik naar Roermond of Eindhoven, de winkels van Dyanne zijn niet te vinden en C&A hier is werkelijk voor grote maten beneden peil, zoals de rest van de winkels. Wat mij vooral stoort is dat de kleding dan van zware kwaliteit wordt en de V-hals zowat op de buiknavel hangt. Misschien als je nog een mooie huid hebt of lekker bruin wordt of graag sjaaltjes draagt oke dan. Ben ook bereid naar andere steden te gaan als ze maar maat 48 in voorraad hebben. Zouden jullie mij wat adressen door kunnen geven?
    Ga lekker door met jullie programma, hier en daar zijn voor mij toch tips op te vangen

    Met vriendelijke groet,
    W. Crommentuyn
    Robijn 6
    5912 TM Venlo
    tel: 077 – 3542728

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>