Met de familie Kazan naar de rimboe

SBS 6 begint vanavond aan het derde seizoen van Groeten uit de Rimboe. Zoals bekend doet er dit keer ook een bekende familie aan mee: de Kazannetjes. Hans Kazan, zijn vrouw Wendy en kinderen Oscar, Renzo en Lara reizen af naar Kenia om enkele weken door te brengen met de Samburu, een lokale stam. Ook de familie De Leeuw uit Dordrecht en familie De Smet uit België gaan op reis.

De VIP-versie van Groeten uit de Rimboe is eigenlijk een gewone serie. Want over de grens kent vrijwel niemand de familie Kazan, bovendien kunnen ze in Kenia op geen enkele manier profiteren van hun bekendheid. Ja, hooguit een enkele goocheltruc om de Samburu om de tuin te leiden. Verder verwacht ik dat de reactie van de familie Kazan net zo authentiek is als die van de andere families.

Inmiddels is wel bewezen dat Groeten uit de Rimboe ook een tweede of derde keer leuk blijft, ondanks dat het nieuwtje en het verrassingseffect er wel vanaf is. Daarmee lijkt SBS 6 opnieuw een succesvol programma op de zaterdagavond te hebben.

Groeten uit de Rimboe, 21.40 uur, SBS 6

Zie ook:
- Hans Kazan bevestigt deelname Groeten uit de Rimboe
- Groeten Terug valt weer met neus in de boter

1 Reacties // Reageer

One thought on “Met de familie Kazan naar de rimboe

  1. RJ

    Hahaha, die familie de Leeuw… lachen zeg.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>