Vanavond: Thekla Reuten in Lost

Lost is al geruime tijd een serie waar Net 5 veel succes mee boekt. Inmiddels is het vierde seizoen begonnen en vanavond is de Nederlandse kijker toe aan aflevering 3. Daarin is een gastrol weggelegd voor Thekla Reuten, één van de weinige actrices die voet aan de grond heeft gezet in Amerika. Maar helaas voor alle Thekla-fans: nog dezelfde aflevering komt ze te overlijden.

Thekla speelt in The Economist, zoals deze aflevering heet, een Duitse vrouw die wordt verleid door Sayid. Sayid slaagt in zijn missie, want er volgt een gepassioneerde zoenscene (foto).

Volgens eigen zeggen hoeft de dood van haar karakter overigens niet te betekenen dat het helemaal over is voor Thekla. Geregeld komen er karakters terug die door de kijker waren doodgewaand.

Lost, 22.20 uur, Net 5

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Vanavond: Thekla Reuten in Lost

  1. bart

    handig dat je voordat de uitzending is uitgezonden een spoiler in het deel zet waar je niet voor verder hoeft te lezen, bedankt he.

      /   Reply  / 
  2. Kokstra

    Goh, leuk dat je gelijk het einde verpest voor mensen die het niet hebben gezien.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>