Net 5 gaat culinaire strijd aan met amateurs

Net 5 heeft het format Come Dine With Me aangekocht. Hierin nemen vijf amateur-koks het tegen elkaar op om het beste dineetje te bereiden. Dat wordt beoordeeld door de andere vier kandidaten. De beste kok wint een leuk geldbedrag, in de Britse versie 1000 pond.

Come Dine With Me is begonnen op het Britse Channel 4 als dagtelevisie, maar inmiddels uitgebouwd tot een programma dat prima in de avondprogrammering past. Onder andere Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Amerika en Spanje hebben ook lokale versies op televisie.

Net 5 gaat het programma dagelijks uitzenden, blijkt uit een oproep van producent De Beeldbrigade. "Aan het einde van de week wordt duidelijk wie van deze vijf koks het
beste heeft gekookt. Naast eeuwige roem ontvangt de winnaar een
fantastische culinaire prijs!"

Het is niet de eerste keer dat Net 5 zich aan een kookprogramma waagt. Naast Born2Cook – momenteel veelvuldig overdag te zien – heeft het ook een wekelijks programma met ex-Life & Cooking-kok Rudolph van Veen.

Zie ook:
Zondagmiddag: koken met Rudolph of Carlo & Irene?
- Irene Moors beconcurreert zichzelf in nieuw tv-seizoen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>