Joling en SBS nog niet akkoord over Toppers-soap

Het gesprek tussen Gerard Joling en de zenderleiding van SBS 6 heeft gisteren nog niets opgeleverd. De twee partijen hebben geen akkoord kunnen bereiken over het al dan niet uitzenden van een real-life soap rondom De Toppers bij de Tros. "Het heeft lang geduurd, ik moest zelfs nog optreden in Aalsmeer en daar zijn ze mee naar toe gegaan om daarna weer verder te praten", aldus Joling bij Edwin Evers. "We praten vanmorgen verder, ik hoop dat we er uit komen, iedereen wil weten waar hij aan toe is."

Volgens Joling heeft SBS erg veel moeite met de duur van de soap, namelijk 10 weken. Anderhalf jaar terug heeft de zanger een contract getekend dat hem exclusief verbindt aan SBS 6 voor een periode van twee jaar. "Zij willen graag met mij door. En SBS is altijd zeer tolerant naar mij toe geweest", erkent Joling. "Ik kan er nu nog niks over zeggen."

Later vandaag dus meer duidelijkheid rondom het uitstapje bij de Tros.

Zie ook:
- Joling tekent exclusief contract bij SBS 6
- Alsnog gedoe rondom Toppers-soap bij Tros
- Toppers krijgen eigen soap bij de Tros

1 Reacties // Reageer

One thought on “Joling en SBS nog niet akkoord over Toppers-soap

  1. Diana

    Ik hoop dat SBS6 ook even aan de fans denkt want als ik voor mezelf spreek verheug ik mij enorm op deze soap met de Toppers!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>