Net 5 haalt nieuwe serie binnen: Being Erica

Net 5 lijkt steeds sneller toe te slaan als het aankomt op aankopen van Amerikaanse series. Waar het vroeger gerust jaren duurde voordat we hier een dergelijke productie konden zien, is dat in de laatste jaren al teruggebracht tot enkele maanden. En bij de serie Being Erica is helemaal snel toegeslagen! Overzees is de eerste aflevering van deze serie nog geen twee weken terug uitgezonden en nu al staat Being Erica in de schema’s van Net 5.

Wat als je op een dag wakker wordt en tot het besef komt dat je leven anders is gelopen dan je gehoopt had? Dit overkomt de 32-jarige Erica Strange. Net ontslagen, gedumpt door haar vriendje en ontevreden over de meeste keuzes die ze gemaakt heeft, neemt Erica de hulp aan van de mysterieuze therapeut Dr. Tom. Vanaf dat moment neemt haar leven een verrassende wending, want Dr. Tom neemt Erica mee terug in de tijd. Hier beleeft ze onder andere haar eerste kus, het schoolbal en sollicitatiegesprekken opnieuw. Erica kan echter dit keer haar levenservaring toepassen en de loop van haar leven positief beïnvloeden.

Being Erica is vanaf 7 april te zien op de dinsdagavond van Net 5. Daar staan nu series als Desperate Housewives, Ugly Betty, S1ngle, Hotel Babylon en Samantha Who? geprogrammeerd.

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Net 5 haalt nieuwe serie binnen: Being Erica

  1. Remon

    In de VS zijn ze al aan aflevering 9 toe. Dat doen ze niet in 2 weken…

      /   Reply  / 
  2. Kokstra

    De eerste aflevering was 2 maanden geleden. Canadese serie trouwens.

      /   Reply  / 
  3. Tino

    Echt een Net5serie dit. Voor het eerste reclameblok lig je al te maffen bij deze serie.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>