Thriller-achtige ontknoping Net 5-serie Verborgen Gebreken

Net 5 zendt vanavond de laatste aflevering uit van Verborgen Gebreken, waar de afgelopen weken een slordige half miljoen kijkers op afstemden. Waar de serie begon als een milde dramaserie met veel familieverwikkelingen, eindigt het in een soort thriller. Langzaam vallen de puzzelstukjes op zijn plaats; de vader van Mouna bedreigde de familie Rademaker en moest dat met de dood bekopen. Een ongeluk, moord of zelfmoord? Dat is nog niet helemaal duidelijk. Net zoals de rol van foute man Michael (het vriendje van Puck) nog niet volledig uit de doeken is gedaan.

Het is in elk geval een fraaie serie geworden. Aanvankelijk leek het erop, dat er te vroeg werd gefilmd. De Amsterdamse huizenmarkt floreerde nog, pas halverwege de opnames zakte de boel stevig in. Maar dat is uiteindelijk nog verwerkt in de serie.

Verder goed acteerspel, spannende verhaallijnen en mooi gefilmd. Prima serie dus, niet verwonderlijk dat er zo veel mensen naar kijken. En dat Net 5 een nieuw seizoen heeft besteld. Wat de familie Rademaker dan nog staat te wachten, komen we tegen die tijd wel te weten.

Verborgen Gebreken (slot), 21.30 uur, Net 5

Zie ook:
- Kijktip: Verborgen Gebreken

- Net 5-serie Verborgen Gebreken de grens over

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Thriller-achtige ontknoping Net 5-serie Verborgen Gebreken

  1. Bart

    Super leuke serie

      /   Reply  / 
  2. sjorzke

    erg goede serie!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>