Maandagavond Net 5 ingevuld met McLeod’s Daughters

De maandagavond van Net 5 is al geruime tijd een serie-avond. Titels als Grey’s Anatomy, Private Practice en De Co-Assistent wisselen elkaar af. Maar nu de zomerperiode aanbreekt, zet Net 5 een ‘b-serie’ in. Het gaat om McLeod’s Daughters, dat voorheen in de vooravond van de zaterdag was te zien. Niet echt een ideaal tijdstip voor deze Australische serie. Maar nu komen er dus dubbele afleveringen op de maandagavond. De draad wordt opgepakt bij seizoen 8.

McLeod’s Daughters draait om de jonge generatie McLeod’s vrouwen. Zij houden de boerderij Drovers Run in het ruige en afgelegen landschap van Australië draaiende. De vrouwen delen lief en leed met elkaar én met de geliefden die ze om zich heen hebben verzameld. Zo ontdekte Stevie (Simmone Mackinnon) tot haar grote geluk in het voorgaande seizoen dat ze zwanger is. Maar seizoen zeven eindigde dramatisch met een zwaar ongeluk, waar Grace (Abi Tucker), Patrick (Luke Jacobz), Tayler (Gillian Alexy) en Riley (Dustin Clare) bij betrokken waren.

Bij het begin van het achtste seizoen worden de gevolgen van deze dramatische gebeurtenis duidelijk. Kate (Michala Banas) is vastbesloten te bewijzen dat Riley het ongeluk overleefd heeft en gaat naar hem op zoek. Grace probeert ondertussen te achterhalen wie de mysterieuze persoon is die haar gered heeft. Ingrid (Rachel Coopes) biecht de reden op waarom ze op de vlucht is.

Voor dit spannende, laatste seizoen komen oude bekenden van de serie eenmalig terug met speciale gastoptredens, zoals Meg (Sonia Todd) en Jodi (Rachael Carpani). Moeder en dochter staan plotseling op de stoep en brengen fantastisch nieuws met zich mee.

McLeod’s Daughters, 20.30 uur, Net 5

1 Reacties // Reageer

One thought on “Maandagavond Net 5 ingevuld met McLeod’s Daughters

  1. meinke

    Maandagavond was dé serie avond voor mij, maar nou is het niet heel veel soeps meer ;( grey’ss anatomy moet terug!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>