Beau en Gerard doen levend Tetris in Hole in the Wall (video)

Vanaf oktober komt SBS 6 met Hole in the Wall, een voor Nederland compleet nieuw programma. Het is meteen de show die Beau van Erven Dorens en Gerard Joling samen presenteren. Hole in the Wall laat zich het best omschrijven als levend tetris. Kandidaten staan op een richel voor een bak water. In rap tempo komt er een muur op ze af met daarin een figuur. Dat is de pose die ze moeten aannemen om niet in het water te vallen.

Hole in the Wall is bedacht in Japan en al aan meer dan 20 landen verkocht. In veel landen is het ook een groot kijkcijfersucces. Qua format heeft het ook wel iets weg van Wipeout, dat RTL 5 dit seizoen met veel succes uitzond. In Nederland zullen wekelijks steeds andere teams met de voorgevormde figuurtjes in de muur worden geconfronteerd. Blue Circle is de producent.

Bij de najaarspresentatie deed Beau voor hoe het spel in zijn werk ging – zij het zonder bak met water en dus ook zonder nat pak. Hoewel Beau netjes door het figuur kwam, dat balanceerde op één been. Vanavond ongetwijfeld de beelden in SBS Shownieuws.

Bekijk een preview:

Check deze pagina voor alle berichten over de najaarspresentatie van SBS.

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Beau en Gerard doen levend Tetris in Hole in the Wall (video)

  1. De GTST Club

    Mij lijkt het ook een enorm leuke show, je kunt het zo origineel houden als je zelf wil:P Er zijn tal van figuren mogelijk

      /   Reply  / 
  2. Mark

    Eerder namens FOX aangeboden aan RTL, die wees het af.

      /   Reply  / 
  3. marco

    Niet gek dat RTL het niet wilde , heb het op PRO7 al eens gezien en na twee keer heb je het wel bekeken , bijzonder flauw traag en ga zo maar verder.

      /   Reply  / 
  4. Mart

    Aantal malen gezien op de bbc maar dit brachten het wel erg saai. Tja ik denk dat je er snel op uitgekeken bent.

      /   Reply  / 
  5. Nick

    Idd na een paar keer heb je het wel gezien…

      /   Reply  / 
    1. Timon

      Net als Ik hou van Holland en Wipe Out?

      Ja, ik heb het ook na 1x gezien sommige mensen blijven hiernaar kijken! Ik voorspel grote tv hit maar een 2de seizoen kunnen ze beter niet doen…

        /   Reply  / 
  6. Cynneke

    Mij lijkt het wel grappig. Als het dan wat minder platvoers wordt gebracht dan Wipeout is het misschien nog wel het overwegen waard om te kijken.

      /   Reply  / 
  7. PINHEAD

    Onee niet dit met Gerard Joling…

      /   Reply  / 
  8. Pingback: Presentator K2 Zoekt K3 nog even geheim | Zappen

  9. Pingback: Sterke najaarspresentatie SBS Nederland | Zappen

  10. Jootje

    Ik heb inmiddels alle afleveringen gezien, daarvoor ook al een aantal keer op de BBC. Beiden brengen het erg leuk. Alleen Beau vind ik dat die de aandacht continu op zichzelf vestigt Das wel jammer.
    En vwb het feit dat je het na een paar keer wel gezien hebt? Vind ik van niet. Tis maar waar je interesses liggen, als het idd snel verveelt, dan kan ik alleen maar zeggen “de mensen zijn verwend”. Of misschien overspoeld met dit soort programma’s?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>