Opgewarmd voor Popstars, nu opwarmen voor K2 Zoekt K3

De afgelopen twee weken heeft SBS 6 ons opgewarmd voor Popstars. Met succes, want gisteren keken er 1,5 miljoen mensen naar de talentenjacht. En het mysterie rondom de mystery popstars is groter dan ik dacht, zeker nu deze persoon haar identiteit niet heeft onthuld. SBS 6 gaat de kijker nu opwarmen voor die andere grote familieshow van dit najaar: K2 Zoekt K3.

Zelf weet ik nog altijd niet goed wat te verwachten van dit programma. De opzet is heel Idols-achtig maar zal in de climax meer richting Op Zoek Naar Maria/Joseph/Mary Poppins schuiven, aangezien het om een heel specifiek talent gaat. Maar is er wel zo’n groot publiek voor deze kindermuziek?

In dagelijkse vooruitblikken van een paar minuten moet duidelijk worden wat K2 Zoekt K3 nu precies is. Ondertussen is nog altijd een groot raadsel wie straks de live-shows gaat presenteren. Ik blijf gokken op Koen Wauters, maar daarover volgende week vast meer.

K2 Zoekt K3: Nog x dagen, 22.10 uur, SBS 6

Zie ook:
- Presentator K2 Zoekt K3 nog even geheim
- Niet de Tros maar SBS 6 zoekt zangeres K3
- Sonja Silva ronde verder in K2 Zoekt K3

20 Reacties // Reageer

20 thoughts on “Opgewarmd voor Popstars, nu opwarmen voor K2 Zoekt K3

  1. michel

    In belgie is volgensmij al lang bekent gemaakt dat Koen Wauters het gaat presenteren maar, welke Nederlandse SBs presentatrice komt er naast hem te staan? Tooske? Natasja? Of vind er misschien nog een transfer plaats? Lieke lijkt me bv uitstekend voor dit programma!

      /   Reply  / 
  2. Thom

    Herman, hoe weet je dat veel mensen naar Popstars hebben gekeken? De cijfers zijn toch nog niet bekend op dit moment?
    Er zullen vast wel veel mensen hebben gekeken hoor :p, daar twijfel ik niet aan…

      /   Reply  / 
  3. jp

    K2 Zoekt K3: Nog x dagen, 22.10 uur

    Dat tijdstip! K2 Zoekt K3 lijkt mij toch echt een programma voor ouders met kleine kinderen (die dan allang op bed liggen). Zelfde geldt voor de normale uitzendingen van 20.00 tot 22.00!!

      /   Reply  / 
  4. Bernie

    Ik betwijfel of K2 zoekt K3 wel zo’n groot succes wordt. Denk dat er gewoon een te kleine doelgroep voor het programma is, verwacht zo’n 700k-800k kijkers.

      /   Reply  / 
  5. m

    K2 lijkt mij beter voor in de namiddag zo rond sesamstraat tijd , en opwarmen zijn ze goed in tot ergenis van deze hele familie.
    Lijkt meer op afzeiken

      /   Reply  / 
  6. Flakin

    Tooske valt in ieder geval al af, omdat die op dezelfde dag het beste idee van Nederland presenteert.

      /   Reply  / 
    1. blake

      In ieder geval nog iets positiefs dan, misschien iets voor beau van erven dorens

        /   Reply  / 
  7. Gorr

    Heel raar zo’n programma over K2. Wie zit daar op te wachten? en dan Patty Brard in de presentatie zag je in de voorstukjes? Dit lijkt me dus echt niks.

    Ze zenden overigens 3 grote showprogramma”s vlak na elkaar uit (Popstars, K3, Beste idee van Nederland) die allemaal wel heel erg op elkaar lijken qua uitstraling. Echt vreselijk!

    Denk niet dat veel kijkers geboeid zullen zijn.

      /   Reply  / 
  8. Tim20

    Ellemieke en Koen?!

      /   Reply  / 
  9. Mart

    Heel slim dat promoten. Wat ik alleen niet begrijp is dat rtl, radio538 in handen heeft en daar totaal geen gebruik van maakt terwijl ik tig keer een promo van popstars en k2 zoekt k3 voorbij hoor komen??

      /   Reply  / 
  10. Mart

    Komt de glazenbol nog Herman? Of wacht je nog op de schema’s van oktober. Eiegenlijk is het tv seizoen al begonnen he als je naar sbs6 kijkt.

      /   Reply  / 
    1. Herman Roggeveen Auteur

      ben ik wel van plan, maar pas als ik de najaarspresentaties van RTL en NPO heb bijgewoond :)

        /   Reply  / 
  11. Timon

    Gaan we weer aftellen hoor. En dan voor het programma ook aftellen. En aftellen voor het naar binnen gaan van de kandidaten.

      /   Reply  / 
  12. Internetsensatie: 16 dagen

    Lijkt me geen leuk programma, ik zal vanavond dat blokje ‘ns bekijken. Dom dat RTL4 nu niet begint met haar nieuwe zaterdagavond. Geldt ook voor de vrijdagavond. Maarja dat doet RTL4 altijd, en RTL4 promoot zéér slecht!! Dat roepen we nu al 3(!) jaar, alleen X-Factor was redelijk gepromoot. Jammer dit

      /   Reply  / 
  13. vinn

    Ik hoop dat ze Ellemieke neerzetten en anders een transfer in de richting van Elize

      /   Reply  / 
  14. Nick

    RTL promoot slecht? HAHAHA! SBS promoot slecht..maar in massa’s… als je er vanuit het vakgebied naar kijkt is SBS juist slecht. Maargoed dat heeft de gemiddelde NLD’er niet door

      /   Reply  / 
  15. Indoctrinatie Mediacourant: 6 dagen

    RTL promoot slecht ja. Veel te weinig. De promo’s zijn mss wel goed, maar worden veelste weinig ingezet. Bij SBS6 komt het vele de neus uit, maar kijk is naar gister! Popstars: 1,5 miljoen. Waar is Elvis is zeer slecht gepromoot dat het naar een andere tijd zou gaan: niet meer dan 200 dzd kijkers.

    Dat bedoel ik dus..

      /   Reply  / 
  16. michel

    SBS doet erg geheimzinnig over wie de vrouwelijke presentatrice gaat worden dus ik denk dat om een tranfer gaat die niemand verwacht. Lieke? Of misschien Elize? Ook kunnen het Sita of kim-Lian worden of toch zomaar iemand uit de eigen stal.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>