Sonja Silva ronde verder in K2 Zoekt K3

Over het verloop van een talentenjacht mag je niks vertellen voor uitzending. Iedere kandidaat tekent een geheimhoudingsverklaring met boeteclausule. Maar jurylid Patty Brard klapt vanavond uit de school. Over de kandidatuur van ex-presentator en actrice Sonja Silva zegt ze: “Ik mag er niets over zeggen, maar ze is wel door!” Patty roemt de vocale kwaliteiten van Sonja en zegt dat de hele jury ‘aangenaam verrast’ is.

Gisteren was de eerste auditieronde in Ahoy’. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat hebben er meisjes en vrouwen geauditeerd. Allemaal denken ze voldoende kwaliteiten te hebben om het nieuwe K3-lid te worden. “Veel mensen onderschatten die liedjes van K3 echt”, weet Patty inmiddels.

Intussen is er van alles in haar oortje gefluisterd om haar onthulling over Sonja iets af te zwakken. “Ze is door, maar ik weet niet voor hoe lang…”

Zie ook:
- Sonja Silva had toch genoeg moed voor auditie K2 Zoekt K3
- Marc Forno blijft in beeld bij SBS 6; jurylid K3-zoektocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>