De Nieuwe Uri Geller: Diskwalificatie Niek, exit Fernando

De Nieuwe Uri Geller kende gisteren een stevig begin. De act van tienerdeelnemer Niek liep opnieuw volledig in het water en dat was voor jurylid Uri Geller onacceptabel. Niek voorspelde dat Patty Brard zijn stoelendans zou winnen met een groene knikker, maar deze bleek geel. “Sta je dan even mooi voor lul op live televisie”, flapte Patty er nog uit na de ontknoping van de act. Niek keek inmiddels met een bedrukt gezicht en wist wat deze uitglijder zou betekenen: diskwalificatie door de grote meester zelf.

Heel erg is dat niet, want Niek was gewoon niet goed genoeg. Zijn acts waren op het kinderlijke af en kwamen dus vaak niet goed uit de verf. Los daarvan was Niek met zijn zwaar Zeeuwse accent slecht te verstaan, wat de begrijpelijkheid van zijn optredens niet bevorderde.

Het zou verder de uitzending worden waarin de She-Mask haar masker af zou doen. Het bleek opnieuw stemmingmakerij, want aan het einde van de liveshow wist de kijker nog steeds niet wie er nou achter het masker schuilgaat. De zoveelste anticlimax van dit derde seizoen van De Nieuwe Uri Geller.

Ondanks de diskwalificatie van Niek moest er ook nog een andere kandidaat weg, degene die de minste stemmen van de kijkers thuis kreeg. Dat bleek Fernando, hij legde het ternauwernood af tegen het duo Rosan en Francis. Nog zeven kandidaten zijn in de race om de titel De Nieuwe Uri Geller 2010, al lijkt het wel duidelijk dat The Joker zal gaan winnen.

Zie ook:
- De Nieuwe Uri Geller: Doet She-Mask vanavond masker af?
- Uri Geller blaast controversiële act af
- Uur van de waarheid voor De Nieuwe Uri Geller
- She-Mask maakt opwachting in De Nieuwe Uri Geller
- De Nieuwe Uri Geller 2010: The Joker en de magneetvrouw
- De Nieuwe Uri Geller: Is Andrew Melia The Joker?

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “De Nieuwe Uri Geller: Diskwalificatie Niek, exit Fernando

  1. Jeroen

    Fijn dat je er even verslag van doet… er heeft gisteren geen hond naar dat programma gekeken. Slechts 600.000 mensen. Wat een afgang.

      /   Reply  / 
  2. Edwin

    600.000 Vind ik nog veel. Stel je voor, 600.000 mensen die naar deze onzin kijken. Ik vraag me werkelijk af wie deze mensen zijn en wat ze wekelijks aanzet tot kijken. Als er iemand mij dit kan uitleggen, mag ie me mailen. Echt, ik meen het serieus.

      /   Reply  / 
  3. delainey

    Wat een onzin toch en deze mensen noemen zich mentalisten, geen wonder dat het kijkcijfer zo laag is want het is gewoon te flauw om na te kijken

      /   Reply  / 
  4. Delana

    Na dit seizoen moeten ze stoppen met die onzin!
    Dat geld ook voor popstars en X-factor wie kijkt nog naar die troep? 2 keer was leuk maar nu begint het irritant te worden.
    Weg met die zooi. en dat noemen ze televisie maken!

      /   Reply  / 
  5. Marcel

    Niek is een lul! Hij kan er niks van! Wat een klein sukkeltje

      /   Reply  / 
    1. denise

      dan vind je dat ik vind hem te lekker

        /   Reply  / 
  6. hans

    ach, dat jullie je er nog zo druk om maken
    Het is allemaal fake
    habe sa maselgam :)

      /   Reply  / 
  7. denise

    ik vond hem wel goed en i love the nieuwe uri geller

    en niek is te lekker xx denise ( 11 jaar nou en boejend)

    niek i love you

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>