SBS donderdag met docu Joran: Het Complete Verhaal

Nu Joran van der Sloot volop in het nieuws is, heeft SBS nog eens een kritische blik op zijn archief geworpen. Met meerdere uitzendingen van Peter R. de Vries Misdaadverslaggever ligt er heel wat materiaal over de van moord verdachte Nederlander. En er is heel veel nieuw materiaal uit Peru gekomen. Editors zijn druk bezig om de documentaire Joran van der Sloot: Het Complete Verhaal in elkaar te zetten. Deze docu wordt donderdagavond bij SBS 6 uitgezonden.

De documentaire over Joran bevat onder andere exclusieve interviews met de casinobezoekers die op de avond van de moord met Joran gepokerd hebben en met het personeel van het hotel waar Stephany vermoord is. Ook vertellen de familieleden van het slachtoffer hoe zij omgaan met de moord en komt de Peruaanse politiechef die het onderzoek leidt aan het woord.

Op basis van de interviews en de nieuwsfeiten wordt de moord gereconstrueerd: van de moord op 30 mei tot Jorans vermeende bekentenis vandaag en natuurlijk het laatste nieuws dat de komende dagen nog volgt. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries schijnt zijn licht over de zaak en ook dominee Spoor, die zich sinds jaar en dag inzet voor gevangenen in het buitenland, vertelt wat Joran mogelijk boven het hoofd hangt als hij veroordeeld wordt voor de moord op Stephany Flores.

Joran van der Sloot: het complete verhaal is donderdag 10 juni om 23.20 uur te zien bij SBS 6.

Zie ook:
- Foto’s arrestatie Joran van der Sloot
- Joran van der Sloot opgepakt!
- Joran van der Sloot weer verdacht van moord op meisje

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “SBS donderdag met docu Joran: Het Complete Verhaal

  1. mark

    leuk die foto met de logo van RTL4

      /   Reply  / 
  2. Trench

    Qoute:”Editors zijn druk bezig om de documentaire Joran van der Sloot: Het Complete Verhaal in elkaar te zetten.”. Ga er zeker naar luisteren, Editors mijn band!

      /   Reply  / 
  3. Henk Rom

    Hr de Vries, ik mis nooit een opsporings prg van u, ben een echte fan.
    Doch begeef u niet in de politiek en leen u svp. niet voor discusie’s daarover. Dat is steeds een grote afgang voor u met name weer deze avond 8 Junie, om u waarde hoog te houden doe dat svp niet meer.
    Gr Henk

      /   Reply  / 
  4. lela

    het is gewoon een klottzak

      /   Reply  / 
  5. mindy

    when did he dye his hair ,was that when he was running from peru,
    is that guilt or did he feel like a change??????

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>