SBS 6 speelt in op Joran nieuwshype met documentaire

Het ziet er slecht uit voor Joran van der Sloot. De Peruaanse autoriteiten dringen aan op een maximale straf en nog altijd lekt er allerlei (video)materiaal uit. De Nederlander is wereldwijd hot news en SBS speelt daar op in met de documentaire Joran van der Sloot: Het Complete Verhaal. De documentaire is na de late editie van SBS Shownieuws te zien.

De documentaire over Joran bevat onder andere exclusieve interviews met de casinobezoekers die op de avond van de moord met Joran gepokerd hebben en met het personeel van het hotel waar Stephany vermoord is. Ook vertellen de familieleden van het slachtoffer hoe zij omgaan met de moord en komt de Peruaanse politiechef die het onderzoek leidt aan het woord.

Op basis van de interviews en de nieuwsfeiten wordt de moord gereconstrueerd: van de moord op 30 mei tot Jorans vermeende bekentenis vandaag en natuurlijk het laatste nieuws dat de komende dagen nog volgt. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries schijnt zijn licht over de zaak en ook dominee Spoor, die zich sinds jaar en dag inzet voor gevangenen in het buitenland, vertelt wat Joran mogelijk boven het hoofd hangt als hij veroordeeld wordt voor de moord op Stephany Flores.

Joran van der Sloot, die nog altijd verdacht wordt van de verdwijning van Natalee Holloway in 2005, is nu ook hoofdverdachte van de moord op de Peruaanse Stephany Flores. Zij is op 30 mei om het leven gebracht in de hotelkamer van Joran. Ooggetuigen, camerabeelden en bloedsporen wijzen allemaal in de richting van de jonge Nederlander. Hij heeft inmiddels een bekentenis afgelegd voor de dood van het Stephany.

Joran: Het Complete Verhaal, 23.20 uur, SBS 6

Zie ook:
- SBS donderdag met docu Joran: Het Complete Verhaal

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “SBS 6 speelt in op Joran nieuwshype met documentaire

  1. Laurens

    Het zou mij niks verbazen dat Joran, vanwege het achterhouden van informatie wat betreft de verdwijning van Natalee Holloway, zijn voordeel weet te halen uit datgene, tov de andere Nederlandse gevangenen in Peru, wanneer hij schuldig wordt bevonden.
    Dat wil zeggen, daadwerkelijk informatie doorspelen aan de FBI, of wie dan ook, in ruil voor een beter onderdak of uitlevering.

      /   Reply  / 
  2. maurice

    waarom om 23:20 ?? er zijn vele mensen die de volgende vroeg op moeten staan en moeten gaan werken , belachelijke tijd is dat .

      /   Reply  / 
  3. Melvin

    Het lijkt wel of de hele wereld tegen Joran is? Hallo mensen er worden in dat soort landen elk uur een moord gepleegd.
    Daarbij je moet ook van andermans spullen afblijven!

    Go go Joran zet em op! Zou lachen zijn als je weer snel buiten loopt, al was het alleen om dat zielige mannetje van een peter r de vries af te zeiken!

      /   Reply  / 
    1. yo

      Hij mag zijn ouders bedanken. Ze hebben zich niet beseft met wat voor last ze die jongen heb opgezadeld. Als hij toen eerlijk had verteld wat met Nathalie gebeurd is, was hij jaren geleden veroordeeld geweest en jaren geleden al een vrij man met zuiver geweten. Nu is Joran langszaamaan gek geworden door alle leugens.

        /   Reply  / 
  4. Bo

    De media heeft hem al lang veroordeeld en dat is belachelijk.
    ‘Innocent until proven guilty’ mensen. Ik vind het schandalig hoe de media allerlei onbevestigde berichten gebruikt alsof het feiten zijn.

      /   Reply  / 
  5. ikke

    sbs 6 ruikt weer een centje hoor stelletje cheapo hoeren

      /   Reply  / 
    1. ikke

      en kan die kut van een froger met haar hart in acktie joran vaseline brengen ohhhh nee ik breng sbs op een idee of nog beter een prijsvraag tijdens de uitzending

        /   Reply  / 
  6. criticus

    opsluiten in een vochtige kelder. sleutel weg gooien en vooral mondje dichthouden. Geen haan die er naar kraait.Niet zoveel tijd aan besteden, gewoon opruimen.

      /   Reply  / 
  7. Zappen.blog.nl

    Het Stephany??? Beetje meer respect voor de vermoorde Stephany is wel op zun plaats auteur.

    Over Joran: Domme, domme jonge……..hij verdient een zware straf.

    Als hij nou slim is zal hij al zijn zonden bekennen en ophelderen, dan heeft hij nog een schoon geweten wat niet dagelijks aan hem vreet.

      /   Reply  / 
  8. m hoogland

    na de interview met de moeder van joran,vond ik als moeder wel echt verdrietig voor haar kant van de verhaal.
    al die leugens, in principe is zij haar zoon kwijt en haar leven is kapot en wat is de echte verhaal, heel framed de fbi en de 30 mei situatie, het
    is een soap en wij wachten de volgende afleving .wat een ellende voor al die moeders

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>