SBS waarschuwt medewerkers weer voor lek Popstars

Nog voor er ook maar een minuut van Popstars 2010 is uitgezonden, ligt er al heel veel informatie op straat van het programma op deze site en bij de collega’s van Mediacourant. Zo is bekend geworden dat er weer mystery popstars meedoen, dat Dewi in de zogeheten pre-jury zit, staan er zo’n 25 namen van kandidaten die door zijn naar de echte jury en blijkt SBS 6 zelf de nodige ‘malloten’ te benaderen voor een auditie. SBS heeft weer een interne mail gestuurd waarin het waarschuwt dat soort informatie niet te lekken.

De uitvoerend producent mailt:
“Graag wil ik iedereen vriendelijk, doch dringend verzoeken om GEEN foto’s, filmpjes of andere uitingen op het internet (denk daarbij aan Facebook, Hyves, YouTube, etc) te plaatsen die een link kunnen hebben naar het programma (denk aan logo’s die te zien zijn). Veel van die zaken vallen onder de geheimhouding m.b.t. het programma en in anderegevallen bieden we mensen de kans om het programma te benadelen. Helaas moeten we tegenwoordig bij iedere stap goed nadenken over de gevolgen….”

Vorige maand mailde directeur Eric Eljon al eens:
“Dat het absoluut niet de bedoeling is dat intern bedoelde informatie over de organisatie van de auditiedagen van Popstars naar buiten wordt gebracht, lijkt me glashelder. Toch is dat de afgelopen dag helaas gebeurd. Ik wijs er op dat dit tot ernstige consequenties kan leiden, die we als bedrijf liever voorkomen. Ik vraag jullie in het belang van Popstars hierbij dringend er alles aan te doen vertrouwelijke informatie binnenshuis te houden.”

Zie ook:
- Oud-kandidaat Dewi in jury Popstars
- RTL plaatst The Voice tegenover SBS’ Popstars
- SBS strikt Marc-Marie Huijbregts voor jury Popstars
- Terugkeer Mystery Popstars in derde serie Popstars

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “SBS waarschuwt medewerkers weer voor lek Popstars

  1. Zo

    Zijn we nu als in de ban van POPSTARS?

      /   Reply  / 
    1. Laila

      Je vergeet nog: “HEEL NEDERLAND IS…” enz.
      Bah!

        /   Reply  / 
  2. j006t

    ”In het belang van Popstars”
    Doe toch normaal! Wie gaat er nou naar dat uitgemolken onzinprogramma kijken.. Ik niet! ;)

      /   Reply  / 
  3. Bupatih

    Beter schrappen ze dat programma gewoon.

      /   Reply  / 
    1. j006t

      Idd!
      ”en blijkt SBS 6 zelf de nodige ‘malloten’ te benaderen voor een auditie.”
      Hoe wanhopig ben je dan voor kijkcijfers?! :S

        /   Reply  / 
      1. M

        Schrappen inderdaad , kon het al niet serieus nemen maar nu al helemaal niet meer.
        Lijkt erop dat popstars van begin tot eind helemaal gestuurd word en in elkaar geflanst door iemand wiens hobby het is dubieuze programmas te maken

          /   Reply  / 
  4. Ricardo

    Zo krijgen ze toch weer ongezien alle publiciteit, gewoon oppassen met dit soort berichtjes.

      /   Reply  / 
  5. Michael

    Het zal me niet verbazen dat ze dit hele gebeuren van te voren hebben gescript !!! SBS6 kennende zoeken ze iedere keer maar weer iets om in de publiciteit te komen. Wie NU nog naar t nieuwe seizoen van POPSTARS gaat kijken is wel heel trouw aan zijn of haar campingzender. Laat heel Nederland maar eens in de ban zijn van het verwijderen van deze pulp zender.Ik begrijp niet waarom SBS6 niet met iets vernieuwends komt !!!

      /   Reply  / 
  6. mark

    Ga mij vertellen dat ze bij idols niet net zo over de mensen hebben gesproken! Ook daar willen ze erg graag kneusjes hebben.. dat is nou eenmaal onderdeel van het programma. Zo werkt TV!
    verder sneu dat er zo veel mensen zijn die per definitie voor of tegen een zender zijn. Deze mensen zijn niet meer reëel in hun antwoorden. Ook kneusjes volgens mij

      /   Reply  / 
    1. marc

      Over wie heb je het precies?

        /   Reply  / 
      1. mark

        ik vind dat er vaak reacties zijn van mensen die iets bij voorbaat afkraken of juist goed vinden omdat het een bepaalde zender betreft. Dat belemmert ! Ik heb het niet over een specifieke naam.

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>