Beau van Erven Dorens meteen druk baasje voor SBS

Foto: Angel Mulder / Zijshopt.sjootz.nl

Foto: Angel Mulder / Zijshopt.sjootz.nl

Beau van Erven Dorens was dè man vandaag op de perspresentatie van SBS 6. Als enige presentator stond hij een paar keer op het podium. Om zijn nieuwe show Hole in the Wall aan te kondigen bijvoorbeeld, dat hij samen met Gerard Joling gaat doen. Of de nieuwe ondeugende nieuwsshow CQC op Veronica. Zijn twee metgezellen stonden op het podium, maar bleven anoniem; de aanwezige pers moet nog gissen naar hun identiteit. De hele middag heeft Beau aan de lopende band interviews moeten geven vanwege de massale belangstelling. Maar er is nog meer in petto voor Beau bij SBS.

Beau krijgt ook nog zijn eigen reportageprogramma: De Wereld van Beay, waar hij al over sprak bij de overstap naar SBS 6. Op de presentatie is hier verder weinig van verteld omdat er nog onvoldoende beeldmateriaal is. Wel is het de bedoeling om in 2010 te komen met dit programma. Op welke avond, dat is nog onbekend.

Verder wordt er gekeken of Beau ook kan acteren in één van de series van SBS Nederland. Zelf heeft hij al een soort actiekomedie bedacht samen met Jeroen van Koningsbrugge. Het leek aanvankelijk de bedoeling deze bij RTL te plaatsen, maar nu wordt gekeken of SBS interesse heeft.

Bij de najaarspresentatie mocht Beau demonstreren hoe het levende tetris in Hole in the Wall in zijn werk gaat. Daarvan vanavond ongetwijfeld beelden in SBS Shownieuws of RTL Boulevard. Verder was er een uitgebreide promo te zien van de Amerikaanse versie van CQC, dat er heel erg vet uitziet. Veel brutaler dan De Jakhalzen, wat het dichtstbijzijnde Nederlandse equivalent is. Als het ook maar half zo goed wordt als wat ik daarvan heb gezien, gaat CQC in Nederland een groot succes worden. Maar het zal moeilijk worden dat niveau te evenaren!

SBS bekijkt nog of het beelden uit de najaarspresentatie online kan zetten. Dan volgt er zeker een verwijzing.

Check deze pagina voor alle berichten over de najaarspresentatie van SBS.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Beau van Erven Dorens meteen druk baasje voor SBS

  1. Jeffrey

    Beau is leuk op tv, maar wat mij betreft wordt dit teveel Beau.

      /   Reply  / 
  2. Flakin

    Echt super voor SBS! Ik heb er zin in!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>