Linda de Mol over uiterlijk 8 jaar met pensioen

Een jonge Linda de MolWe kunnen al heel wat jaren genieten van presentatrice Linda de Mol, een natuurtalent als je het mij vraagt. Maar de Gooise vrouw denkt al na over stoppen met het vak. Ze geeft zichzelf nog uiterlijk acht jaar de tijd om (spel)programma’s aan elkaar te praten. "Vijftig is wel de grens, vrees ik. Televisie is streng", aldus de tv-ster uit bouwjaar 1964 in Met Het Oog Op Morgen. Linda was daar te gast met haar broer John, ter ere van het afscheid van Jeroen Pauw bij het radioprogramma.
Volgens John de Mol is de houdbaarheid van een blonde presentatrice eveneens beperkt, voegde hij daar aan toe. Harde woorden van de Talpa-baas, zeker als je je bedenkt dat Linda het grootste kijkcijferkanon van zijn zender is.

Misschien is het daarom niet zo gek dat Linda zich de laatste tijd zo actief neerlegt in het acteervak. Dat begon als ‘hobby’ met de serie Spangen maar werd serieus toen ze met haar eigen film op de proppen kwam, Ellis in Glamourland. Een tijdje later volgde de gelauwerde serie Gooische Vrouwen. Daar gaat in het najaar het tweede seizoen van draaien. Ondertussen nam ze in Duitsland twee tv-films op. Ook sloeg ze het aanbod af om met Patrick Swayze in een film te spelen. Te druk met opnames voor Miljoenenjacht.

Presentatrice Linda de Mol is dus al aan het sparen voor haar pensioen. Maar wie weet betekent dat stiekem wel ruim baan voor actrice Linda de Mol.

Meer over het interview van John en Linda bij Jeroen Pauw op Bizniz.blog.nl of natuurlijk de stream via Uitzendinggemist.nl

Zie ook:
- Bizniz: John en Linda de Mol dissen media en Telefónica
- Miljoenenjacht dwarsboomt acteercarrière Linda
- Nog een hoofdrol in tv-film. Verliezen we Linda de Mol weer aan Duitsland?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>