Paul de Leeuw binnen 5 jaar met pensioen?

Als het aan Paul de Leeuw ligt, is hij over vijf jaar niet meer op tv te zien. "Ik ben dan 52 en hoop dan lekker in Spanje te liggen", vertelde hij deze week in Ranking the Stars. De vraag was: 'Van wie horen we over 5 jaar niets meer', waarop Irene van de Laar heel bijdehand vroeg wat de plannen van Paul zijn. De programmamaker kan zich in het rijtje scharen van tv-gezichten die dromen van niks doen; eerder hebben Gordon en Linda de Mol hun pensioen al aangekondigd.

Linda de Mol vertelde twee jaar terug dat ze 'uiterlijk over 8 jaar' met pensioen gaat. "Vijftig is wel de grens, vrees ik. Televisie is streng", aldus de tv-ster toen uit bouwjaar 1964.

Gordon heeft er nooit een geheim van gemaakt te willen rentenieren in Zuid-Afrika. Meermalen heeft hij een limiet van een jaar of vier genoemd, maar anno 2008 is Gordon nog altijd niet van de buis of de bühne weg te slaan.

Paul de Leeuw tekende in april dit jaar een nieuw contract bij de Vara met een looptijd van twee jaar. Daaronder valt nog één seizoen van Mooi! Weer de Leeuw en een nieuwe serie van Seth & Fiona. Ook leent Paul zich aan BNN uit voor Ranking the Stars. De programmamaker wil na het lopende seizoen graag een ander programma gaan maken ter vervanging van Mooi! Weer de Leeuw.

Zie ook:
- Ranking the Stars in november terug
- Column Paul de Leeuw: einde MWDL, tirade tegen netmanagers
- Paul raakt uitgekeken op Mooi! Weer de Leeuw
- Paul de Leeuw werkt aan nieuwe serie Seth en Fiona
- Linda de Mol over uiterlijk 8 jaar met pensioen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Paul de Leeuw binnen 5 jaar met pensioen?

  1. Cricky

    Hoi, goed nieuws. Eerder graag!
    Nee, slecht nieuws. Later graag!
    Hij heeft toch een kind? Zo vroeg stoppen met werken is helemaal niet goed voor zo’n kind, algemeen bekend is dat. En helemaal niet om dan ook nog naar Spanje te moeten verhuizen.
    Laat die De Leeuw lekker de Nederlandse bejaardentehuizen en de ziekenhuizen afwerken als ie zo nodig met pensioen moet. Drie avonden per week. Of overdag. Moet kuunnen. En later gegarandeerd een plekje in het Rosa Spierhuis.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>