Ontknoping in SBS-sprookje Prins Zoekt Vrouw

Aan al het goede komt een eind, zo ook aan Coming to Holland: Prins Zoekt Vrouw. Wat mij betreft één van de betere realityseries van het afgelopen tv-seizoen. De camera’s van SBS 6 volgen drie onbekende prinsen die in alle anonimiteit de liefde van hun leven in Nederland zoeken. Geen spanning of sensatie, wel lekkere slow-televisie met veel emotie (de lach en de traan) en de nieuwsgierigheid naar hoe het sprookje afloopt. Dat krijgen we vanavond te zien.

De drie prinsen hebben namelijk elk hun beoogde partner uitgenodigd om naar het land van herkomst te komen. Daar is in alle drie de gevallen op in gegaan. Aldaar lijkt iets moois op te bloeien, al is de duur van de opnames te kort om natuurlijk van echte eeuwige liefde te spreken. Ik verwacht vanavond dan ook geen huwelijksaanzoeken, maar wel intenties om het met elkaar te gaan proberen.

Prins Shiv en Marieke zijn de afgelopen dagen steeds dichter naar elkaar toe gegroeid. Voor Marieke was de cultuurshock in India soms best heftig; vooral het leven van Shiv als prins was overweldigend. Prins Pita en Ingrid erkennen op Samoa dat de onvermijdelijke laatste dag met elkaar is aangebroken en Pita heeft voor deze gelegenheid een emotioneel lied geschreven. In Rome loopt het verblijf van Marie Jeanne bij prins Livio nu echt ten einde. Het is tijd voor een goed gesprek tussen de twee tortelduifjes.

Coming to Holland: Prins Zoekt Vrouw, 21.30 uur, SBS 6

Zie ook:
- Prins Zoekt Vrouw: prinsen treden uit anonimiteit
- Prins Livio (Coming to Holland) deed al mee aan 2 datingshows
- Prins Zoekt Vrouw; snufje Rimboe, beetje The Bachelor

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Ontknoping in SBS-sprookje Prins Zoekt Vrouw

  1. Frank

    Opvallend dat dit programma vrij goed bekeken is, maar vrijwel onbesproken is gebleven (m.u.v. deze blog).

      /   Reply  / 
  2. Dario

    Als je de foto zo ziet denk je dat het een oude scene is van Bassie en Adriaan.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>