Nieuwe zendermanagers bij Veronica en Net 5

In korte tijd heeft SBS Nederland heel de zenderleiding voor zijn drie zenders veranderd. Onlangs werd al bekend dat Pascal van Meerten de baas is geworden over SBS 6. Nu maakt de zendergroep ook bekend nieuwe aanstellingen te hebben verricht bij Veronica en Net 5. Alfons Martens was zenderbaas van Veronica maar stapt over naar Net 5. Hij krijgt daarbij hulp van eindredacteur Justine Huffmeijer en coördinator Petra Knoth. Remko Terlouw wordt zenderbaas van Veronica.
Bij Net 5 was een vacature ontstaan door het vertrek van Karin de Groot, die wegens verschil van inzicht met de SBS-directie opstapte.

Directeur Televisie Tina Nijkamp is blij dat het team rond is: “Het is fijn om zulke ervaren mensen aan het roer te hebben bij NET 5. Alphons Martens heeft bewezen dat hij een zender succesvol kan leiden en ik heb er alle vertrouwen in dat hij erin zal slagen om NET 5 weer te laten groeien. Justine Huffmeijer is een zeer ervaren en bevlogen tv-maker en weet als geen ander waar vrouwelijk Nederland op zit te wachten. Ik ben verheugd dat we met dit team verder aan de slag kunnen om ijzersterk terug te keren dit najaar.”

Huffmeijer is een tijd hoofdredacteur van SBS Shownieuws geweest. In 2006 is ze overgestapt naar Eyeworks waarna IdTV volgde. Terlouw was al zendercoördinator en adjunct zendermanager bij SBS 6. De veranderingen zijn vanaf 1 juli van kracht.

Zie ook:
- Pascal van Meerten nieuwe zenderbaas SBS 6
- Topman wil vooravond SBS 6 aanpakken
- Tina Nijkamp nieuwe directeur televisie SBS-zenders
- Karin de Groot weg als programmabaas Net 5

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe zendermanagers bij Veronica en Net 5

  1. Anoniem

    Off-topic..

    Weet iemand iets van een nieuwe presentatrice voor het BNN programma Nu we er toch zijn?
    Er staat op de website van Omroep Friesland dat het om een presentatrice ging…

    http://www1.omropfryslan.nl/Mear_Nijs_69581.aspx

      /   Reply  / 
    1. Kim

      En jij denkt dat iedereen hier dat kan lezen? ;D

      Ik had het al gelezen ja, en ik vroeg het me ook al af.
      Googlelen?

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>