Seizoen 4 De Co-Assistent op Net 5 met Anna Drijver

Eén van de leukste Nederlandse dramaseries keert vanavond weer terug op tv: De Co-assistent van Net 5 met Hanna Verboom in de hoofdrol. Vier jaar terug begonnen als een soort komedie van een half uurtje, inmiddels uitgegroeid tot een aangrijpende ziekenhuisserie met doorlopende verhaallijnen en heel serieuze patiëntenverhalen. In het nieuwe seizoen krijgt Elin (Hanna) concurrentie van Anouk (Anna Drijver), die de aandacht van Elins mannelijke collega’s aardig weet af te vangen.

Het einde van de co-schappen nadert voor Elin, Marjolein (Sytske van der Ster) en Hugo (Michiel Huisman). Hierdoor komt Hugo voor een belangrijke beslissing te staan over zijn toekomst. Elin heeft intussen een vaste relatie met arts-assistent Rob (Tibor Lukács), maar deze wordt verstoord als Rob halsoverkop naar Kenia vertrekt om daar voor AMREF Flying Doctors aan de slag te gaan. Elin mist Rob heel erg en moet ook nog eens zien om te gaan met de nieuwe co-assistent Anouk, met wie het niet botert. De relatie tussen Marjolein en dokter Verstraeten (Thom Hoffman) loopt niet op rolletjes, als Verstraeten niet van zijn vrouw wil scheiden. Marjolein en Elin zijn hard toe aan een break en besluiten Rob achterna te reizen naar Afrika.

Naast Anouk is er nog een nieuwe co-assistent: Steef (Tim Murck, SpangaS). Steef is een vrolijke, muzikale jongen die het wel erg goed met Anouk kan vinden… Een ander nieuw gezicht in het ziekenhuis is Fons (Tony van der Veer), de nieuwe regelneef achter de balie. Ondertussen is Mo (Nabil Aoulad Ayad) weliswaar gegroeid als co-assistent maar niet tevreden, want hij heeft het gevoel dat alle rotklusjes bij hem terecht komen. Bovendien keert Thomas (Kasper van Kooten) terug na zijn wereldreis. Hij zit boordevol nieuwe ideeën en plannen.

De Co-Assistent is direct aansluitend op nieuwe afleveringen van Grey’s Anatomy te zien, die andere hitserie van Net 5.

De Co-Assistent, 21.25 uur, Net 5

Zie ook:
- Doekt valt voor Net 5-series Floor Faber en S1ngle
- Anna Drijver in nieuw seizoen De Co-Assistent
- Net 5 richting seizoensfinale Grey’s Anatomy seizoen 6

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Seizoen 4 De Co-Assistent op Net 5 met Anna Drijver

  1. edward

    die serie kan mij nou niet boeien

      /   Reply  / 
  2. Mel

    Ik vond het altijd wel leuk, tot vorig seizoen, toen zijn ze een beetje doorgeslagen!

    Ik ga het wel kijken (op net5gemist) en als het tegen valt, stop ik er mee, jammer, was erg leuk!

      /   Reply  / 
  3. Jeffrey

    Bedankt dat je me er op hebt gewezen, was mij nog niet opgevallen. Altijd al een leuke serie gevonden!

      /   Reply  / 
  4. vinn

    jeeeej eindelijk!!!!

      /   Reply  / 
  5. Mina

    Leuke serie, speelt Michiel Huisman nog mee?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>