Prins Zoekt Vrouw met prinsen Max, Mwenda en Salauddin

Eén van de verrassingen van afgelopen voorjaar vond ik Coming to Holland: Prins Zoekt Vrouw van SBS 6. Drie prinsen uit een ver land kwamen naar Nederland voor een vrouw. Uiteindelijk leverde het programma geen duurzame relatie op, het was wel vermakelijk om naar te kijken. Afgelopen zomer zijn er opnieuw drie prinsen undercover naar Nederland gekomen voor de liefde. Hun liefdesavontuur, begeleid door Patty Brard, is vanaf vanavond te zien op SBS 6. Het gaat om de prinsen Max (Duitsland), Mwenda (Zambia) en Salauddin (India).
Max – Duitsland
Max is een Duitse prins van 32 jaar. Zijn familie stamt af van een klein, onafhankelijk en erg fortuinlijk vorstendom. Hij heeft Rechten gestudeerd en vindt zichzelf sportief, grappig, stijlvol, charismatisch, eerlijk, extravert en soms verlegen. Max zoekt een blonde vrouw met steil haar. Hij houdt van slimme meiden met humor en een onafhankelijke vrouw met een eigen carrière fascineert hem.

Mwenda – Zambia
Mwenda is 25 jaar en zoon van de koning van een provincie in Zambia. Hij studeert Business Management. Hij omschrijft zichzelf als een good guy, makkelijk in de omgang, serieus en positief ingesteld. Mwenda ziet graag dat een vrouw liefhebbend, niet verlegen, makkelijk in de omgang, vriendelijk, bescheiden en zelfrespecterend is.

Salauddin – India
De Indiase Salauddin is een 31-jarige prins en troonopvolger. Hij is afgestudeerd als Bachelor of Commerce. Hij vindt zichzelf een emotioneel persoon, behulpzaam en gereserveerd. Integriteit en eerbiedwaardigheid zijn voor hem belangrijke begrippen. Hij zoekt een vrouw die mooi is van binnen én van buiten, hoewel het innerlijk het belangrijkst is.

Patty Brard
De presentatie is in dit nieuwe seizoen in handen van Patty Brard. Zij zal de mannen regelmatig bezoeken en hun ervaringen aanhoren. Hoe bevalt het undercoverleven in het land waar ze alle drie nog nooit geweest zijn? Hoe vinden ze het werk? Hebben ze heimwee? Maar vooral: wat vinden ze van de Hollandse dames en zijn ze hun droomvrouw al op het spoor?

Prins Zoekt Vrouw, 22.00 uur, SBS 6

Zie ook:
- Patty Brard presenteert tweede serie Prins Zoekt Vrouw
- SBS 6 bereidt nieuwe talentenjacht voor
- Ontknoping in SBS-sprookje Prins Zoekt Vrouw

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Prins Zoekt Vrouw met prinsen Max, Mwenda en Salauddin

  1. kokkie

    nou heb toen gekeken maar vind het zelf en programma van niets maarjah het is waar je opvalt he

      /   Reply  / 
  2. ...

    en vanavond weer een nieuwe aflevering van prins zoekt vrouw rond tien uur op sbs 6. op rtl 4 om die tijd wat vindt nederland erg leuk programma en natuurlijk groots amusement ik hou van holland ervoor. ushi en loesie begint ook al bijna weer en die moet toch ook weer 3 miljoen kijkers kunnen trekken. weer een lekkere tv avond!!!!

      /   Reply  / 
  3. Laura J

    Ik zit het nu voor het eerst te kijken, vind het wel gaaf. Word spontaan vrolijk van die Max! Pas ook in zijn plaatje, behalve het blonde haar haha, typisch. Ik vind die Salauddin wel een beetje een zeikerd. -.-’

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Commotie om Prins Zoekt Vrouw; Duitse Max geen prins? | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>