SBS 6 brengt De Afvallers XXL terug op de buis in 2011

De Afvallers XXL komt terug op televisie. Marlayne Sahupala presenteert een nieuwe serie die in 2011 op de buis komt, meldt SBS Shownieuws. Het programma waarin zwaarlijvigen de strijd tegen de kilo’s aangaan was in 2008 voor het laatst te zien bij de zender.

In De Afvallers XXL gaan gezinnen per provincie de afvalrace aan. Wie uiteindelijk het meeste gewicht in kilo’s verliest, krijgt een mooie geldprijs – naast een gezonder leven.

Zie ook:
- De Afvallers XXL: SBS werkt 5.000 kilo weg

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “SBS 6 brengt De Afvallers XXL terug op de buis in 2011

  1. michel

    Ja hoor alweer De Afvallers.

      /   Reply  / 
  2. Daan

    Was te verwachten RTL komt begin volgend jaar met een programma over overgewicht, dus haalt SBS ook snel een soortgelijk idee weer van de plank.

      /   Reply  / 
  3. Edwin

    Het zou eens een nieuwe formule zijn waar SBS mee komt.

      /   Reply  / 
  4. Topmodel

    Ik vond de gewone serie afvallers veel leuker. Je krijgt een soort band met die mensen ipv elke week 4 andere gezinnen van 4 personen. Dus in totaal minimaal 16 personen per week x 12 = dus een minimum van 192 personen per seizoen, daarnaast kan je je afvragen hoeveel die mensen kunnen afvallen in 12 weken, zeker als ze extreem dik zijn en dus jaren een slecht eetpatroon hebben gehad. Toevallig kwam mijn provincie toen als een van de eerste aanbod, daarna heb ik die mensen pas zo’n 10 afleveringen later gezien en werd meteen bekend gemaakt hoeveel ze hadden verloren, dus zonder de intensieve coaching te zien, zonder tussengewicht etc. De laatste provincie had dus ook te kort tijd volgens mij, dat weet ik niet meer. Nee liever een paar gezinnen volgen ofzo.

      /   Reply  / 
  5. ans

    het zijn gezinnen maar als je nu alleen ben heb je nergens wat voor om af tevallen en dan val je weer terug in je oude patroon heb ook al van alles geprobeerd nmaar het zit er eens zoveel weer er bij

      /   Reply  / 
  6. Pingback: De Afvallers XXL: Sonja Bakker uit, Dr. Frank in | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>