Nance en Gerard eind januari al herenigd voor ijsdansen

Gerard Joling zal het vierde seizoen Sterren Dansen op het IJs niet alleen presenteren, hij wordt daarin bijgestaan door Nance. De twee maakten samen ook al de drie eerdere series. SBS Shownieuws meldde gisteren dat Sterren Dansen op het IJs eind januari al op tv komt. De uitzenddag is nog niet publiekelijk bekend, al gok ik op de vrijdag – met eventueel een exitshow op zaterdag. Dat zou dan weer impliceren dat de finale van Popstars ongeveer gelijktijdig plaatsvindt met die van The Voice of Holland. Daar wordt op 21 januari de laatste noot gezongen.

Popstars is vorige week met 14 kandidaten de liveshows ingegaan waarbij er wekelijks één kandidaat afvalt. De talentenjacht kan in theorie ook een popgroepje opleveren, waardoor de finale met meer dan drie kandidaten gehouden kan worden.

Shownieuws wist eveneens te melden dat Joling deze week zijn schaatsen uit het vet haalt. Mogelijk gaan dan dus ook de eerste BN’ers trainen op een indoor ijsbaan. Wie het kandidatenveld vormen, is nog geheim.

Opmerkelijk is overigens dat Nance vorige week nog in Metro vertelde het als prettig ervaren te hebben om even zonder Joling te presenteren. Twee jaar terug maakten beide presentatoren ook al dergelijke opmerkingen over elkaar in verschillende media.

Zie ook:
- SBS-baas bevestigt terugkeer Sterren Dansen op het IJs
- Gerucht: Joling doet nieuwe Sterren Dansen op het IJs
- SBS-baas: Popstars zal meer scoren dan Zorro op zaterdag

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Nance en Gerard eind januari al herenigd voor ijsdansen

  1. Nick

    Zal wel tegenover X Factor komen te staan. X Factor begint gelijk een week na TVOH. Dat gaat lastig voor SBS worden.

      /   Reply  / 
  2. Robin

    Raar, Er zijn nog 12 in de race bij Popstars. Dan kunnen er ook meerdere per week gaan afvallen.

    Een groepje lijkt me sterk, na het debacle met RED! een groepje waar de makers nooit iets in hebben gezien naar mijn idee. mgoed.. misschien wordt het ook wel een groepje, maar denk eerder een solo-artiest.

      /   Reply  / 
  3. Anoniem

    Ik denk dat de finale bij popstars gewoon met 4 is. Dat was vorige keer ook toch? Dus dat is gewoon 22 januari afgelopen.
    Maar Sterren dansen op het ijs wordt op de vrijdag gezet, wanneer X-factor begint, let maar op.
    En op de zaterdag komt vast ook nog wel wat na popstars.

      /   Reply  / 
  4. Daan

    Ben wel benieuwd wat het deelnemersveld gaat worden, want dat bepaalt toch voor een heel groot deel het succes van het programma. Vanuit de PO wordt er vaak weinig meegewerkt, RTL sterren hebben een verbod, sporters zullen geen tijd hebben, de meeste acteurs en muzikanten van betekenis zullen ook niet weken kunnen oefenen dus wat blijft over? Als het maar niet het SBS kliekje zelf wordt aangevuld met wat deelnemers van Popstars.
    Zal me overigens niet eens verbazen als het op de zaterdag komt.

      /   Reply  / 
    1. Tim

      Het zullen wel presentatoren van SBS zijn die geen werk hebben.
      En wat afvallers van de popstarsreeksen.

        /   Reply  / 
  5. Robert

    Ik stem voor Veronica van Hoogdalem op de schaats!

      /   Reply  / 
  6. Martijn

    Tja, het is het zoveelste seizoen, maar maakt best een kans tegenover x factor denk ik. Na TVOH zullen veel kijkers wel even wat anders willen en dit is al wel ff geleden.

      /   Reply  / 
  7. Naamloos!

    Het zou wel eens kunnen dat als Stereen dansen op het ijs, tegelijkertijd met XFactor begint. Het wint van XFactor. Er zijn namelijk al heel veel shows met zang geweest en een ijsshow is al ff geleden.

    Maarja, je weet het natuurlijk nooit, als 75% van The Voice kijkers ook naar XFactor gaat kijken dan heeft het nog een goede winkans.

      /   Reply  / 
  8. Anoniem

    X-factor gaat wel gewoon rond de 1,4-1,7 miljoen scoren!
    Maar Sterren dansen op het ijs kan daar tegenover ook wel 1-1,4 miljoen scoren!
    Hoewel ik ook kans zie dat Sterren dansen op het ijs ”flopt” met cijfers rond de 800.000.

      /   Reply  / 
  9. ....

    op de vrijdag denk ik rond de 1.9 miljoen kijkers!!

      /   Reply  / 
  10. monique

    Als ze Nance weglaten heeft SSDOHI kans, maar die Nance is zo vreselijk! Ik denk als Gerard het alleen of met een nieuw gezicht presenteerd het veel meer kans van slagen heeft. OOk zitten de mensen niet te wachten om weer maanden tegen haar hoofd aan te kijken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>