Veronica komt in maart met M!lf

Zelden hebben verzonnen woorden zo sterk overleefd als in de American Pie-films. Eén van de hoofdrolspelers introduceerde het woord Milf, een afkorting voor ‘mum I’d like to fuck’. Nog altijd wordt het woord veel gebruikt, zo ook door Veronica. De zender komt in maart met het programma M!lf. Waar zal dat nu over gaan?

Nou, toevallig niet over lekkere wijven al dan niet met kinderen. Veronica doet een poging om mannen die iets te vrouwelijk zijn geworden weer terug te krijgen naar het type ruwe bolster blanke pit.

De zender omschrijft: “Veel mannen in Nederland zijn te vrouwelijk geworden: ze gebruiken dagcrèmes, doen aan yoga, drinken thee met een zoetje, en plannen weekendbezoekjes naar de woonboulevard. Ze proberen het nog te verbloemen met een trendwoord als ‘de metroman’ of ‘de nieuwe man’, maar in feite zijn deze verloren mannen gewoon hun oerinstinct kwijt. M!LF (Man! Liberation Front) neemt het heft in eigen hand en strijdt tegen deze ‘nieuwe mannen’ om ze te heropvoeden tot echte mannen. Die staan in het weekend namelijk op het voetbalveld, spelen met een cirkelzaag, doen niet aan de lijn en bepalen zonder overleg met hun vrouw hoe laat ze de kroeg verlaten.

Met een eigen tv-programma bij Veronica spreekt het front wekelijks de Nederlandse mannen aan om hen te helpen bij de terugkeer van de echte man. En dan natuurlijk niet met saaie lezingen, maar met onmiskenbare feiten, wijze uitspraken en lachwekkende sketches waarmee M!LF de zwakke punten van de nieuwe man aan de kaak stelt en uitlegt hoe deze bestreden kunnen worden.”

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Veronica komt in maart met M!lf

 1. Simon

  Dit programma loopt volgens mij ook al in Belgie ?! Weet iemand of het daar succesvol is?

    /   Reply  / 
 2. Stephan

  Komt oorspronkelijk uit België. Wordt daar al 2 jaar met groot succes op 2BE uitgezonden. Echt gigantische kijkcijfers voor die zender.

    /   Reply  / 
 3. Daan

  Klinkt wel als een idee dat een grappige uitvoering kan krijgen. Vraag me af of de vrouwen hier wel op zitten te wachten, aangezien 2/3 van de vrouwen een metroman verkiest boven een machoman.

    /   Reply  / 
 4. NDK

  Ik voorspel een flop.

    /   Reply  / 
 5. Laus

  Klinkt wel goed…
  Ben benieuwd wanneer dit wordt uitgezonden.
  Als ze het goed aanpakken en de komische noot erin verwerken, kan dit wel de “oh oh cherso” van Veronica worden!

    /   Reply  / 
 6. Nick

  Ik voorspel ook een flop, maar het terugdringen van de oestrogeen in mannen is erg goed.

    /   Reply  / 
 7. C.

  Afschuwelijk dat dit misnoegd programma nu ook in nederland uitgezonden gaat worden. Het is propaganda van de slechtste kwaliteit. Hopelijk zijn ze in nederland wat slimmer dan in belgie en wordt het snel geweerd…

    /   Reply  / 
 8. Jeroen

  Ik krijg hier geen oergevoelens van, wel braakneigingen. Wat een k!tprogramma.

    /   Reply  / 
 9. Puma

  Ik vindt er niet zo veel aan.

  Als het dan nog een beetje grappig zou zijn, dan was het nog anders. Maar het gebruikt humor dat je in elke sitcom wel een keer gezien heb. Bier, neerbuigend gedrag naar vrouwen, onbeleefdheid, zelfzuchtigheid die niet in een echte samenleving thuishoort. Alsof je naar een programma in het ”According to Jim” universum zit te kijken. Echt zo’n programma dat je op SBS6 zou verwachten.

  Ik zie het meer als een slechte parodie van zichzelf. Of meer een gekopieerde slechte parodie van zichzelf, om precies te zijn.

  Dat gezeik over wat een ”man” moet zijn vindt ik meer (diep) triest dan waarheid, of zelfs grappig. Het is een dom stereotype dat ergens wel iemand van persoonlijke groei behoed zolang het stereotype ons door de strot gedouwd wordt. Ik ben me der helemaal van bewust dat het programma in geen enkele zin serieus genomen hoort te worden, maar dit soort ”echte mannen” pomp ik liever voor hun neus dan dat ik me bij ze zou aansluiten.

  Ik zie onzekere tiener jongens hier al weer helemaal een voorbeeld aan nemen. Ugh…

  M!LF? Nee, dank u, Veronica.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>